Video-proiectoarele BenQ, pe primul loc în preferinţele românilor

Scris de | 8 august, 2012
Video-proiectoarele BenQ, pe primul loc în preferinţele românilor

Conform datelor publicate de Future Source Consulting, BenQ a încheiat primul semestru al acestui an cu o cotă de 45,2% pe piaţa românească de video-proiectoare, un rezultat ce plasează compania pe poziţia de lider al pieţei de profil.

Comparativ cu prima jumătate a anului trecut, BenQ a obţinut în primele şase luni din 2012 o creştere de 59% a vânzărilor de proiectoare Home Cinema, cu rezoluţie HD, adresate celor care doresc să beneficieze şi acasă de calitatea imaginii întâlnite în sălile de cinema. Ponderea proiectoarelor capabile de proiecţie 3D a ajuns în primele şase luni ale anului la 97% din vânzările BenQ pe piaţa din România, după ce anul trecut acestea au reprezentat două treimi din vânzări.

„Evenimentele sportive din acest an au influenţat în mod pozitiv vânzările de proiectoare, ceea ce a condus la o creştere semnificativă a segmentului home-cinema. Până la finalul acestui an, ne dorim să trecem de pragul de 50% pe piaţa proiectoarelor ”, a declarat Dragoş Salamac, Country Head BenQ pentru România.

Totodată, vânzările de modele cu rezoluţie XGA, adresate segmentului office, au avut în prima jumătate a anului o creştere de peste 30%.

BenQ este numărul unu pe piaţa de video-proiectoare din România încă din anul 2009.

Etichete: , , ,