Allview lanseaza primele tablete cu procesoare Dual-Core

Scris de | 27 august, 2012
Allview lanseaza primele tablete cu procesoare Dual-Core

Allview a anuntat astazi lansarea a doua tablete cu procesor Dual-Core destinate segmentului business cat si celui de consumer.

allview-alldro-3-speed-duo-5

Alldro 2 Speed DUO vine echipata cu ecran HD multitouch capacitiv de 8 inchi, un procesor Dual-Core Cortex A9 de 1,5 GH si ruleaza Android Ice Cream Sandwich. Tableta va fi disponibila in circa 2 saptamani la un pret de raft de 899 lei.

Allview Alldro 3 Speed DUO vine echipata cu Android Ice Cream Sandwich 4.0.3, un display capacitiv multitouch IPS HD de 9,7 inchi (1024 x 768 rezolutie), un procesor Dual-Core Cortex A9, la 1,5 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare si o autonomie de circa 5-7 ore pentru o incarcare full si utilizare in conditii normale, cu procesorul in modul “Normal” sau “Power Saving”. Allview a introdus o optiune in setari de unde puteti modifica “puterea procesorului” prin alegerea unuia dintre modurile “Normal”, “Performance” sau “Power saving”.

AllDro 3 Speed DUO mai dispune porturi miniUSB, miniHDMI si iesire audio jack de 3.5 mm precum si microSD pentru marirea capacititatii de stocare, si 2 camere(frontala si spate) de 2 megapixeli, dar ii lipsesc GPS-ul sau conectivitatea 3G.  Tableta este disponibila pe piata incepand de astazi  la un pret recomandat de 1.149 lei.

Cele doua tablete vin cu Office Suite Viewer preinstalat, soft care permite vizualiare de fisiere Word, Excel si Powerpoint si beneficiaza si de securitate oferita de Bitdefender pentru 90 de zile, cu optiune de prelungire.

Compania va lansa o noua tableta de 7 inchi in perioada urmatoare.

Allview dă startul marilor lansări de săptămâna aceasta, în România, cu două tablete care se adresează atât segmentului business, cât şi celui de Small Office – Home Office, primele dotate cu procesor Dual-Core, care înjumătăţeşte timpul de răspuns, pentru o experienţă multimedia deosebită. Alldro 3 Speed DUO şi Alldro 2 Speed DUO le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de aplicaţii, conţinut video şi audio online de calitate, dar şi de cele mai noi jocuri 3D. Toate aceste capacităţi reprezintă elemente cheie pentru viitorul din domeniul tabletelor”, a menţionat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Etichete: , , , ,