Samsung PC Seria 7: Un All-in-One cu ecran multi-touch şi Windows 8

Scris de | 28 august, 2012
Samsung PC Seria 7: Un All-in-One cu ecran multi-touch şi Windows 8

Samsung a anunţat o nouă gamă de calculatoare de tip All-in-One. Samsung PC Seria 7 dispune de cea mai nouă generaţie de procesoare Intel Core i7, ecran WQHD multi-touch şi sistemul de operare Windows 8.

Seria 7 AIO PC de la Samsung este echipată cu un ecran multi-touch cu suport pentru 10 degete – o inovaţie ce depăşeşte capacităţile sistemului pentru două degete şi oferă control tactil deplin.

Samsung AIO PC Seria 7 beneficiază de un design compact şi stilat, pus în valoare de suportul în formă de arc metalic şi de ecranul negru, lucios, ce acoperă întreaga parte frontală a aparatului.

Performanţa noului AIO PC este asigurată de procesorul de a treia generaţie Intel Core i7/i5 şi de memoria RAM de 8 GB. Placa video puternică, AMD Radeon HD 7850M, drive-ul Blu-ray şi memoria HDD de până la 1TB şi SSD de 64 GB asigură redarea intantanee de conţinut într-o mare varietate de formate, oferind un playback suprinzător, precum şi posibilitatea de editare, creare şi salvare de conţinut.

Dispozitivul încorporează şi o serie de difuzoare de 14-Watt si tehnologiile Tweeter şi Dolby sound, ce oferă sunet de înaltă calitate în orice mediu. În acelaşi timp, ecranul WQHD cu o rezoluţie de 2560×1440 poate afişa mai mult conţinut fără a compromite dimensiunea acestuia.

Etichete: , , , , ,