Sony Xperia Tablet S: Procesor quad-core, tehnologii de sunet şi imagine Sony, accesorii interesante

Scris de | 30 august, 2012
Sony Xperia Tablet S: Procesor quad-core, tehnologii de sunet şi imagine Sony, accesorii interesante

Devine din ce în ce mai dificil să ieşi în evidenţă cu o tabletă însă Sony reuşeşte în mare măsură acest lucru cu noul model Xperia Tablet S, prezentat în cadrul IFA Berlin.

Xperia Tablet S soseşte într-o carcasă subţire din aluminiu, cu o construcţie ce asigură o oarecare rezistenţă la stropirea cu apă şi o greutate de 570 grame. Tableta oferă un ecran HD de 9.4 inchi, rezoluţie 1280 x 800, un procesor quad core Tegra 3 la 1.4GHz, memorie de 16/32/64GB şi sistem de operare Android 4.0.

Până aici lucruri atractive, însă nimic special. Ei bine, Tablet S are o serie de elemente definitorii, cum ar fi tehnologiile de imagine şi sunet Sony (xLoud, S-Master, S-Force), conectica avansată care îţi permite să controlezi şi să te conectezi la diferite aparate electronice din cămin (DLNA, HDMI, aplicaţie de telecomandă IR) sau paleta extinsă de accesorii extrem de interesante. Poţi opta pentru dock-uri stand elegante, dock-uri cu boxe, carcase cu tastatură sau standuri compacte.

Alte elemente ce atrag atenţia asupra lui Xperia Tablet S ar fi camera de 8 megapixeli sau posibiltatea de a extinde instant memoria, conectând facil un card SD.

Preţul se situează undeva în jurul valorii de 400 dolari pentru SUA.

Etichete: , , , ,