Ti-ai pierdut cheile, portofelul sau telefonul? Recupereaza-le cu Philips InRange

Scris de | 31 august, 2012
Ti-ai pierdut cheile, portofelul sau telefonul? Recupereaza-le cu Philips InRange

Philips lansează la IFA Berlin inRange, un mini card de doar 3.8 mm grosime pe care îl poţi purta în portofel, îl poţi ataşa la chei sau în bagaje şi care cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe smartphone sau tabletă te ajută să-ţi ţii aproape lucrurile de valoare.

Prin intermediul unei aplicaţii instalate pe iPhone sau iPad sistemul InRange te alertează când te-ai îndepărtat de cardul plasat alături de bunuri. Cardul app-enabled Philips InRange funcţionează cu Bluetooth 4.0 şi este compatibil cu iPhone 4S şi iPad. Prin intermediul aplicaţiei, setezi distanţa pentru legătura invizibilă creată între telefonul tău şi cardul InRange. Atunci când s-a depăşit această distanţă, pentru că ţi-ai uitat portofelul sau cheile pe masa de la restaurant (sau ţi-au fost furate), aplicaţia te va alerta. În cazul în care ai obiceiul să îţi pui lucrurile prin anumite locuri şi să uiţi unde le-ai lăsat, aplicaţia te va ajuta să le găseşti, spunându-ţi cât de aproape eşti de ele.

Sistemul funcţionează şi invers – dacă ţi-ai pierdut telefonul nu trebuie decât să apeşi pe butonul din mijlocul cardului iar un mesaj va fi trimis pe telefon activând o alertă zgomotoasă care te va ajuta să îl găseşti.

Etichete: , , , ,