Maguay aniversează 20 de ani cu evenimentul No Time for Downtime

Scris de | 5 septembrie, 2012
Maguay aniversează 20 de ani cu evenimentul No Time for Downtime

Maguay a anunţat cea de-a zecea ediţie a evenimentului No Time for Downtime, ce va avea loc la 20 de ani de la înfiinţarea companiei autohtone. În cadrul No Time for Downtime vor fi prezentate soluții pentru infrastructurile hardware și software destinate atât companiilor medii, cât și companiilor mari și instituțiilor publice.

Evenimentul este structurat în două zone de interes: showcase, în cadrul căruia vor fi realizate demonstrații IT folosind tehnologiile – noutate din 2012, integrate în oferta Maguay, și zona de prezentări, unde reprezentanții Maguay și partenerii evenimentului vor descrie caracteristicile tehnologiilor momentelui şi argumentele de achiziție referitoare la produsele şi tehnologiile prezente în showcase.

Partenerii tradiționali ai No Time for Downtime, ce se regăsesc și în cadrul ediției 2012, sunt: Intel Corporation, Symantec Corporation, Fortinet, Promise Technology, Quantum Corporation, VMware, InWin, Arxivar.  Acestor vechi parteneri ai Maguay se alătură în acest an unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de tehnologie, Oracle Corporation, care va prezenta soluțiile software și hardware oferite pieței din România.

În cadrul evenimentului din 4 octombrie, Maguay va lansa un produs IT în ediție aniversară, celebrând 20 de ani de performanță pe piața din România.

Etichete: , , , , ,