Amazon Kindle Fire HD: Accesorii de la Belkin pentru noua tabletă

Scris de | 11 septembrie, 2012
Amazon Kindle Fire HD: Accesorii de la Belkin pentru noua tabletă

Belkin a anunţat noua gamă de accesorii dedicate modelului cu ecran de 7 inchi a tabletei Kindle Fire HD, lansată la finele săptămânii trecute. Noua serie de carcase oferă o selecţie bogată de culori şi protecţie sporită pentru utilizatorii tabletei.

Gama de 12 carcase noi include Classic Cover, modelul cel mai accesibil din punct de vedere financiar, Leather Cover with Stand, o husă fabricată din piele ce poate fi folosită şi ca stativ, Glam Tab Cover, cu finisaj metalic şi închidere printr-un sistem cu magneţi, Petal Cover with Stand, ce dispune de un design floral perfect pentru cei ce ţin pasul cu moda, şi multe altele.

Versiunea HD a tabletei Kindle Fire, lansată anul trecut, are un ecran LCD de 7 inchi la rezoluţia de 1280 x 800, un sistem audio stereo dual-driver Dolby, conexiune Wi-Fi ultra-rapidă şi rulează sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich.

Noua gamă de accesorii Belkin va putea fi achiziţionată începând cu mijlocul lunii septembrie de pe site-ul oficial şi Amazon.com. Preţurile variază între 19.99 şi 39.99 dolari, în funcţie de model.

Etichete: , , , ,