HTC One X +: Procesor de 1.7 GHz, spaţiu de stocare de 64GB şi Beats Audio

Scris de | 2 octombrie, 2012
HTC One X +: Procesor de 1.7 GHz, spaţiu de stocare de 64GB şi Beats Audio

HTC a anunţat astăzi cel mai nou şi performant smartphone din portofoliul companiei. HTC One X + reprezintă o versiune actualizată a modelului One X şi dispune de un procesor Tegra 3 de 1.7 GHz, un spaţiu de stocare de 64 GB şi interfata Sense+.

Conceput să fie extrem de rapid, HTC One X+ permite navigare fluidă, gaming captivant și randare grafică superioară, dar și viteză mare de download, pentru o utilizare facilă indiferent de locație.

Pe lângă puterea de calcul sporită, HTC One X+ oferă performanță îmbunătățită datorită acumulatorului de 2100 mAh, care asigură cu până la 50% (6 ore) mai multă autonomie pentru utilizarea de voce, pentru navigare, dar și pentru componenta multimedia.

Prin îmbinarea funcțiilor camerei foto de 8 megapixeli ale modelului anterior cu o serie de funcții inteligente incluse noii interfețe Sense 4+, HTC OneX+ se remarcă pentru experiența completă. Nou-lansatul mod Autoportret, asociat camerei foto frontale, ajută utilizatorul să surprindă fotografii de înaltă calitate prin detectarea intuitivă a figurii umane din diferite unghiuri și aplicarea unor retușări subtile pielii și ochilor.

Disponibil în mod exclusiv pe telefoanele HTC, tehnologia Beats Audiooferă sunet autentic, la calitate de studio, livrând o experiență audio care învăluie utilizatorul prin profilul audio optimizat, voce mai clară și note înalte mai detaliate pentru întreaga experiență multimedia.

HTC OneX+ va fi disponibil în Europa și Asia începând cu luna octombrie. Luna aceasta este programată și actualizarea la Android Jelly Bean cu HTC Sense 4+ pentru HTC One S și HTC One X.

Etichete: , , , , , ,