Vodafone dublează beneficiile pentru utilizatorii abonamentelor Mega din judeţul Bihor

Scris de | 2 octombrie, 2012
Vodafone dublează beneficiile pentru utilizatorii abonamentelor Mega din judeţul Bihor

Vodafone România a anunţat o ofertă promoţională pentru utilizatorii abonamentelor de tip Mega din judeţul Bihor. Pentru orice contract nou-încheiat sau prelungite pe o durată de doi ani, clienţii vor primi de două ori mai multe minute, SMS-uri în reţea şi naţionale.

Mai mult, abonatii serviciilor de Internet pentru laptop si tableta primesc de acum trafic inclus dublu, in primele sase luni, pentru pachetele Internet Nelimitat Standard si Internet Nelimitat Plus. Astfel, abonamentul Standard aduce, de acum, 4 GB trafic lunar inclus, pentru 9 Euro / luna (TVA inclus), iar abonamentul Plus, cu un tarif lunar de 12 Euro (TVA inclus), ofera 8 GB pe luna. Mai mult, clientii care incheie un nou abonament sau cei care isi reinnoiesc abonamentul, beneficiaza de o reducere de 1 euro la valoarea abonamentului.

In plus, abonatii Vodafone pot opta, de acum, pentru telefoane la preturi speciale. Astfel, Nokia Asha 300 este disponibil de acum la un pret de 9 Euro, impreuna cu abonamentul Mega 8, redus fata de pretul initial de 69 Euro. De asemenea, abonatii pot opta si pentru Nokia Asha 302, pentru 29 Euro cu Mega 8, precum si pentru HTC Desire C, cu un ecran tactil capacitiv de 3.5” si o  camera foto 5MP, pentru doar 1 Euro, cu abonamentul Mega 8 si optiunea Internet pe mobil 600 MB, incheiat pe doi ani.

De asemenea, utilizatorii pot achizitiona noul smartphone Vodafone Smart Chat, dotat cu tastatura QWERTY, ecran tactil capacitiv de 2.6” si sistem de operare Android 2.3 (Gingerbread), pentru doar 1 Euro, alaturi de abonamentul Mega 8 si optiunea Internet pe mobil 300 MB, pe doi ani. La acelasi pret este disponibil, in continuare, si smartphone-ul de succes Vodafone Smart II.

In perioada imediat urmatoare, utilizatorii Vodafone vor putea achizitiona si noul HTC Desire X, la un pret de 99 Euro, impreuna cu Mega 8 si optiunea Internet pe mobil 600 MB, pe doi ani. Desire X are un ecran de 4” WVGA si o camera foto de 5 Mp, alaturi de un procesor Dual Core de 1 GHz. Smartphone-ul functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0 (IceCream Sandwich), are o memorie interna totala de 4GB, o memorie RAM de 768MB, precum si sunet Beats Audio.

Etichete: , , , , ,