Asus Padfone 2: Cameră de 13 megapixeli, procesor quad-core şi ecran de 4.7 inchi

⇣ Sari la articol

Asus a anunţat astăzi la Milano cea mai nouă versiune a dispozitivului hibrid tabletă-smartphone Padfone. A doua generaţie a modelului dispune de caracteristici extrem de performante precum o cameră de 13 megapixeli capabilă de înregistrare video high-definition la 60 de cadre pe secundă.

În ceea ce priveşte partea de smartphone, Padfone 2 e echipat cu un ecran 720p IPS+ de 4.7 inchi, un procesor Qualcomm de tip quad-core, memorie RAM de 2GB, Corning Fit Glass, Near Field Communication, o baterie de 2.140 mAh, o cameră frontală de 1.2 megapixeli şi una principală de 13 megapixeli capabilă de înregistrare video 1080p la 30 de cadre pe secundă şi 720p la 60 de cadre pe secundă. Terminalul va rula sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich.

Tableta a fost reconfigurată cu o baterie mai mică, de 5,000 mAh, ceea ce a rezultat într-o greutate mai redusă decât modelul anterior. O altă schimbare semnificativă reprezintă conectorul care are acum doar 13 pini. Din fericire, cei de la Asus nu au luat-o pe calea Apple, conectorul fiind compatibil cu micro-USB.

Asus Padfone 2 va fi disponibil în versiuni cu 16, 32 şi 64GB capacitate de stocare şi va putea fi achiziţionat în România înainte de sfârşitul anului.

Articole asemanatoare