Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810: Tastatură cu Bluetooth pentru Windows 8

Scris de | 16 octombrie, 2012
Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810: Tastatură cu Bluetooth pentru Windows 8

Logitech a anunţat disponibilitatea tastaturii K810. Modelul dedicat dispozitivelor ce rulează sistemul de operare Windows 8 se conectează prin Bluetooth şi dispune de taste cu iluminare din spate.

Dotat cu taste special concepute pentru Windows 8, tastatura reîncărcabilă utilizează conectivitatea Bluetooth pentru a se conecta cu până la trei dispozitive simultan. Tastatura se poate conecta la PC, tabletă și smartphone și poți comuta ușor între acestea, doar prin apăsarea unui buton.

Pentru a spori uzabilitatea tastaturii în condiții de iluminare slabă sau de noapte, iluminarea ce se ajustează automat asigură că tastele gravate cu laser sunt mereu luminoase și lizibile. Tastatura detectează mișcarea pentru a se lumina atunci când mâinile se apropie de taste, se sting sau se luminează automat în funcție de cantitatea de lumină din cameră.

Tastatura se încarcă prin USB și are o autonomie de 10 zile cu bateria încărcată complet. Datorită cablului USB ușor de folosit, poți folosi tastatura în timp ce aceasta se încarcă. Tastatura dispune de un buton On/Off , iar indicatorul luminos indică nivelul de descărcare al bateriei.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 va fi putea fi achiziţionată începând cu luna noiembrie la un preț recomandat de 99,99 Euro.

Etichete: , , , , ,