Philips Gico: Monitor de 27 inchi cu tehnologia Ambiglow

Scris de | 17 octombrie, 2012
Philips Gico: Monitor de 27 inchi cu tehnologia Ambiglow

Philips a anunţat disponibilitatea monitorului 278C4QHSN Gioco pe piaţa autohtonă. Modelul cu o diagonală de 27 inchi şi rezoluţie de 1920×1080 dispune de tehnologia Philips Ambiglow ce adaugă o nouă dimensiune experienței de vizionare prin crearea unui halo de lumină ce îmbracă laturile exterioare ale ecranului.

Culorile clare și imaginile vii sunt îmbunătățite de tehnologia LED AH-IPS ce are rolul de a asigura o paletă de nuanțe echilibrată pe toată suprafața. Imaginea este astfel mai coerentă, vie și poate fi privită și apreciată din orice unghi.

Pentru vizionări pe întuneric, se poate folosi funcția de iluminare Smart Bias. O lumină albă de 6500k, fără contrast prea mare, va fi proiectată pe laturile exterioare, reducând oboseala ochilor și menținând percepția corectă a culorilor. De asemenea, utilizatorul poate ajusta contrastul și ambianța.

SmartImage oferă diverse moduri de afișare pentru genuri de joc diferite. Gama de culori poate fi accentuată cu SmartKolor, funcție ce mărește nivelul RGB pentru a oferi imagini vibrante pentru videoclipuri și fotografii. Pentru cei care doresc să citească, functia SmartTxt dispune de un algoritm complex care mărește contrastul și claritatea textului pentru o mai bună vizualizare. Monitorul acceptă printr-un singur cablu toate semnalele audio și digitale de la sursele HDMI.

Utilizând cea mai recentă tehnologie al panoului de afișare, Gioco reduce grosimea ramei pentru a permite un mod de vizualizare total și distragere minimă.

Monitorul Philips 278C4QHSN Gioco va putea fi achiziţionat în România începând din luna noiembrie la un preț recomandat de 1599 Lei.

Etichete: , , , ,