iPad 4: Apple a actualizat cea mai nouă versiune a tabletei iPad

Scris de | 23 octombrie, 2012
iPad 4: Apple a actualizat cea mai nouă versiune a tabletei iPad

Pe lângă lansarea mult-aşteptatului model de iPad cu ecran de 7.9 inchi, cei de la Apple au anunţat, în mod surprinzător, şi o actualizare a modelului cu ecran de 9.7 inchi. A patra generaţie a tabletei aduce un update modest dar deosebit de important în ceea ce priveşte performanţa.

Singura diferenţă importantă între noul iPad şi generaţia anterioară, lansata in prima parte a anului curent, reprezintă actualizarea procesorului. Astfel, iPad 4 dispune de procesorul A6X care, conform companiei din Cupertino, oferă o performanţă de două ori mai bună decât versiunea disponibilă actualmente pe piaţă.

Noua tabletă are şi conectorul cu 9 pini, introdus odată cu iPhone 5, ceea ce înseamnă că aproape toate dispozitivele portabile create de Apple, mai puţin iPod Classic, au fost reconfigurate să funcţioneze cu Lightning. In rest, toate caracteristicile cu care ne-am obisnuit la Noul iPad se gasesc si in iPad 4, inclusiv ecranul Retina.

Pentru cei ce se mulţumesc cu versiunea de bază a iPad 4, aceasta va putea fi achiziţionată în România începând cu data de 2 noiembrie. Versiunea cu 4G va fi lansată ulterior. Evident, iPad 4 va fi disponibilă în culorile negru şi alb.

Etichete: , , , , ,