Windows Phone 8: Microsoft se pregăteşte să anunţe noi detalii legate de sistemul de operare

Scris de | 29 octombrie, 2012
Windows Phone 8: Microsoft se pregăteşte să anunţe noi detalii legate de sistemul de operare

Compania americană Microsoft va anunţa astăzi noi detalii legate de sistemul de operare Windows Phone 8. Presa de specialitate speculează că vom afla şi data de lansare a terminalelor Nokia Lumia 920 si HTC 8X, ce rulează platforma celor de la Microsoft.

Microsoft va susţine astăzi o conferinţe de presă ce va avea loc la San Francisco, la ora 19:00, ora Romaniei, în care va prezenta în detaliu noul sistem de operare. Mai mult, se pare că vom afla şi data oficială de lansare a smartphone-urilor cu Windows Phone 8. Cu toate că cei de la Nokia nu au dat nici un fel de indiciu în legătură cu lansarea modelelor Lumia 920 şi Lumia 820, HTC a declarat că noul 8X va fi lansat în noiembrie, ceea ce ne permite să speculăm că şi compania finlandeză va face la fel. Astfel, Microsoft va ataca piaţa smartphone-urilor cu mai multe dispozitive ce rulează Windows Phone 8.

Noua versiune a sistemului de operare creat de Microsoft pentru telefoane mobile a fost prezentată oficial la finalul lui iunie, în cadrul Windows Phone Summit din San Francisco şi aduce suport pentru procesoare multi core  şi rezoluţii superioare (ceea ce este posibil ca noile Lumia să integreze astfel de procesoare şi displayuri îmbunătăţite), precum şi pentru carduri de memorie.

Windows Phone 8 va sosi şi cu un nou look pentru Start Screen. Pe lângă live tile-urile clasice de pe WP7.5 de acum vor putea fi folosite și tile-uri de dimensiuni mai mici, rezultatul fiind o densitate mai mare a informaţiei.

Pentru toate detaliile legate de noua versiune a sistemului de operare Windows Phone 8, accesează acum: http://www.connect.ro/2012/06/21/windows-phone-8-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-viitorul-so-mobil/

Etichete: , , , , , ,