Bitdefender 2013, disponibil acum în Windows 8 Store

Scris de | 8 noiembrie, 2012
Bitdefender 2013, disponibil acum în Windows 8 Store

Compania autohtonă Bitdefender a anunţat disponibilitatea versiunii 2013 a antivirusului în magazinul Windows 8 Store. Noua gamă Bitdefender sporește siguranța sistemului de operare de la Microsoft prin funcții inovative precum Bitdefender Safepay – pentru plăți online sigure – și Autopilot, ce eficientizează la maximum protecția pentru Windows 8.

Lansarea Bitdefender 2013 pe Windows Store aduce milioane de utilizatori de computere cu un pas mai aproape de ultima generație a celor mai performante produse de securitate din lume.

Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist, Bitdefender, a declarat într-un comunicat de presă: ’’Windows 8 lansează o serie întreagă de îmbunătățiri în materie de securitate, însă mare parte dintre amenințările informatice care au afectat versiunile precedente ale sistemului de operare al Microsoft vor funcționa și pe noul produs, în desktop mode. În vremuri în care furtul de date, phishing-ul și frauda online sunt din ce în ce mai frecvente, Bitdefender și Windows 8 constituie asocierea ideală pentru un grad de siguranță mai mare decât oricând. »

Bitdefender 2013 integrează modulul Safepay, care duce tranzacțiile bancare online și shopping-ul pe internet la un nivel de securitate impecabil. Safepay activează un browser securizat de fiecare dată când utilizatorul accesează conturile bancare, folosind o conexiune izolată, de nepătruns. O tastatură virtuală este inclusă în soluția de protecție, astfel încât niciun atacator nu va putea fura detalii de autentificare.

Etichete: , , ,