Cosmote România a plantat în weekend, alături de o echipă de voluntari, aproximativ 7.000 de pomi

Scris de | 12 noiembrie, 2012
Cosmote România a plantat în weekend, alături de o echipă de voluntari, aproximativ 7.000 de pomi

Cosmote România a plantat 6.900 de pomi în cadrul campaniei “Adoptă o pădure”. Acţiunea ce a avut loc în cursul weekend-ului a fost realizată împreună cu o echipă de voluntari şi bloggeri, un număr de aproximativ 200 de participanţi.

Pentru fiecare dintre cele 1.900 de telefoane mobile şi accesorii care au fost colectate de la debutul campaniei şi până la finalul lunii Septembrie 2012, Cosmote a plantat câte un copac sâmbăta trecută.

Pe lângă cei 1.900 de copaci rezultaţi în urma colectării terminalelor vechi în acest an, Cosmote România a contribuit cu alţi 5.000 de copaci, care au fost plantaţi pe o suprafaţă de 1 hectar în timpul acţiunii de sâmbăta trecută, ca parte a programului Adoptă o pădure.

Ruxandra Vodă, Corporate Affairs Senior Manager, Cosmote România, a declarat într-un comunicat de presă: „Mulţumim pe această cale clienţilor şi colegilor pentru aportul lor în colectarea celor aproape 1.900 de terminale şi accesorii, pe parcursul celor 7 luni de campanie, făcând posibilă plantarea noilor copaci. Vom continua să respectăm angajamentul pentru un mediu mai verde pentru fiecare dintre noi, prin derularea unor astfel de campanii şi în anul următor.”

Toate terminalele vechi, accesoriile şi bateriile strânse în urma campaniei au fost trimise către Environ, partener Cosmote, autorizat să trateze deşeuri electronice prin intermediul partenerilor reciclatori.

Etichete: , , , ,