4G de la Vodafone: Viteză de până la 75 Mbps în România

Scris de | 20 noiembrie, 2012
4G de la Vodafone: Viteză de până la 75 Mbps în România

Vodafone România a anunţat astăzi lansarea oficială a serviciilor 4G, ce oferă utilizatorilor autohtoni viteze de până la 75 Mbps. Reţeaua 4G a operatorului de telefonie mobilă e disponibilă în primă fază în 10 oraşe din România.

Începând de astăzi, serviciile 4G sunt disponibile abonaţilor Vodafone, noi şi existenţi, care optează pentru pachetele Internet Nelimitat Extra şi Internet Nelimitat Profesional, şi care îşi pot activa gratuit optiunea promotionala “Trafic Nelimitat 4G”. Oferta promotionala de lansare, valabila in perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2012, aduce trafic gratuit si nelimitat, timp de 3 luni din momentul activarii optiunii.

Utilizatorii care opteaza pentru serviciile 4G vor primi un SIM special “4G Ready” si vor putea sa achizitioneze mai multe terminale compatibile, din portofoliul Vodafone Romania, printre care si modemul Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, disponibil de la 0 Euro, impreuna cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, la tariful de 19 Euro pe luna, incheiat pe 2 ani.

Reteaua 4G Vodafone este disponibilă actualmente în Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara si permite, in momentul de fata, furnizarea de servicii 4G la viteze de pana la 75 Mbps.

Acoperirea outdoor este de peste 90% in majoritatea oraselor, cu exceptia Bucurestiului, din motive legate de utilizarea curenta a spectrului.

Etichete: , , , , , , , ,