Logitech Touchpad T650, Touch Mouse T630 şi T400, disponibile acum în România

Scris de | 20 noiembrie, 2012
Logitech Touchpad T650, Touch Mouse T630 şi T400, disponibile acum în România

 Logitech a prezentat gama de accesorii dedicate utilizatorilor noului sistem de operare Windows 8. Perifericele Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 și Logitech Zone Touch Mouse T400 pot fi achiziţionate acum în România şi oferă o experienţă completă de utilizare a platformei celor de la Microsoft.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 – Touchpad-ul dispune de o suprafață de sticlă generoasă ce recunoaște gesturile Windows 8 și accelerează navigarea între ferestre în timp ce degetele pot străbate un spațiu mai mare. Poți realiza acțiunile standard, click și scroll, oriunde degetele tale se opresc pe suprafata touch, în timp ce te folosești și de gesturile Windows 8, precum gesturie de tip edge pentru schimbarea între aplicații, pinch-to-zoom și swipe cu trei degete pentru a reveni la ecranul de pornire.

Logitech Touch Mouse T620 – Pentru cei ce caută un mouse cu un design ultra-subțire, Logitech Touch Mouse T620 oferă o suprafață complet tactilă pentru o navigare fluidă. Ai libertatea să realizezi mișcări oriunde degetele se opresc pe mouse, chiar și la extremități, așa încât orice mișcare este naturală și intuitivă, incluzând scrolling orizontal și vertical și schimbarea între aplicații.

Logitech Zone Touch Mouse T400 – Inserțiile de cauciuc îmbracă forma confortabilă a mouse-ului, iar prin combinarea funcționalității standard găsită într-un mouse tradițional cu posibilitatea de scrolling orizontal și vertical vei avea parte de o experiență îndelungată explorând conținutul de pe PC sau tabletă.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 este disponibil la un preț recomandat de 360 Lei, Logitech Touch Mouse T620 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 310 Lei iar Logitech Zone Touch Mouse T400 costă 220 Lei.

Etichete: , , , , , ,