Plantronics M55, disponibil acum în reţeaua magazinelor Germanos

Scris de | 23 noiembrie, 2012
Plantronics M55, disponibil acum în reţeaua magazinelor Germanos

Germanos a adăugat un nou model în gama de căşti Bluetooth fabricate de către Plantronics. Dispozitivul M55 e dotat cu tehnologia Bluetooth 3.0 şi are o greutate modestă de doar 8 grame.

Dispozitivul dispune de caracteristica DeepSleep, esenţială pentru economisirea energiei. Astfel, durata de convorbire este de 11 ore, iar perioada standard de standby, de 16 zile, de care beneficiază bluetooth-ul este extinsă până la 5 luni.

Plantronics M55 oferă acces la aplicaţia MyHeadset, care face posibilă sincronizarea cu diferite alte dispozitive care permit accesul la fişiere audio, radio online sau GPS.

În plus, modelul Plantronics M55 acceptă comenzi vocale pentru preluarea sau ignorarea apelurilor primite, astfel încât distragerea atenţiei şoferilor în timpul condusului este redusă la minim. De asemenea, calitatea convorbirilor este oferită prin intermediul funcţiei de reducere a bruiajului de fond, asigurând continuarea fără griji a convorbirilor.

Plantronics M55 are o baterie litiu-ion-polimer care poate fi reîncărcată prin intermediul unui cablu micro USB, iar timpul maxim de reîncărcare completă este 2 ore. De asemenea, produsul vine şi cu un încărcător auto, pentru alimentarea dispozitivului direct din autoturism.

Plantronics M55 poate fi achiziţionat acum de la Germanos pentru preţul de 179 lei.

Etichete: , , ,