Allview Speed City: Tabletă cu ecran de 7 inchi, procesor de 1.5GHz şi Android 4.1 Jelly Bean

Scris de | 6 decembrie, 2012
Allview Speed City: Tabletă cu ecran de 7 inchi, procesor de 1.5GHz şi Android 4.1 Jelly Bean

Succesorul tabletei Allview Alldro Speed a fost lansat în România. Modelul Allview Speed City dispune de specificaţii satisfăcătoare, precum un ecran de 7 inchi, procesor dual-core de 1.5 GHz şi procesor grafic dual-core Mali 400 MP2.

Cu o grosime de 9,7 mm si o greutate de doar 327 g, tableta are un design slim fiind usor de purtat oriunde. Design-ul compact este completat cu un capac de aluminiu care asigură o rezistenta sporită.

Tableta vine cu aplicatii utile precum: AllTV, Office Suite Viewer, Bitdefender, News etc. si poate fi personalizata cu multe alte aplicatii din magazinul preinstalat. In plus, tableta este conceputa si pentru jocuri. Procesorul grafic Dual Core Mali 400 ofera suportul pentru redarea cursiva si rapida a continutului multimedia.

De asemenea, Speed City este dotata cu procesorul Dual Core 1.5 GHz care asigura procesarea optima a mai multor functii simultan si care alaturi de ecranul multitouch capacitiv permite vizionarea filmelor in format full HD.

Prin intermediul cablului HDMI conectat la dispozitivele compatibile utilizatorii pot proiecta filme, imagini si videoclipuri direct pe televizor, la rezolutie FullHD.

Aplicatia antivirus preinstalata, Bitdefender Mobile Security, protejaza informatiile stocate in memorie. In ceea ce priveste navigarea pe internet, suportul HTML 5 realizeaza streaming video fluent in interiorul paginilor web si reda cu usurinta filme din retea sau de pe YouTube.

Allview Speed City e disponibilă acum în versiune albă sau neagră la un preţ de 499 RON.

Etichete: , , , , ,