HTC sponsorizează UEFA Champions League și UEFA Europe League

Scris de | 12 decembrie, 2012
HTC sponsorizează UEFA Champions League și UEFA Europe League

HTC anunţă că va deveni sponsorul a două dintre cele mai importante competiţii fotbalistice de pe glob – UEFA Champions League și UEFA Europe League , urmând să le ofere fanilor modalități noi și inovative de a fi în centrul acţiunii.

Fie că se vor afla pe stadion urmărind meciul, fie că vor vizualiza conținutul pe un dispozitiv HTC, fanii vor putea fi aproape, și vor putea împărtăși cu prietenii fiecare moment.

Peter Chou, CEO al HTC Corporation: “Fotbalul stârnește foarte multă pasiune în toată lumea și suntem încântați să fim parteneri cu unul dintre cele mai importante branduri sportive, cunoscute la nivel global. Vom lucra îndeaproape cu UEFA pentru a le oferi fanilor experiențele fotbalului, asigurându-le în plus, o experiență mobilă mai bogată.”

Ca parte a asocierii cu UEFA Champions League și UEFA Europa League, HTC va fi de asemenea Partenerul Oficial Global, Furnizor de Smartphone-uri al UEFA Super Cup Final în 2013 și 2014 și al UEFA Women’s Champions League Final în 2013, 2014 și 2015.

Etichete: , , ,