WhatsApp revine pe terminalele cu Windows Phone 8 dupa update

Scris de | 15 decembrie, 2012
WhatsApp revine pe terminalele cu Windows Phone 8 dupa update

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicatii pentru mesagerie instanta pentru device-urile mobile, a lansat astazi versiunea 2.8.10.0 pe plaftorma Windows Phone, update care permite instalarea aplicatiei si pe Windows Phone 8.

WhatsApp a devenit intr-un timp foarte scurt una dintre cele mai populare aplicatii pentru mesagerie instanta, avand versiuni pentru mai toate platformele importante: iOS, Android, Blackberry, Symbian si Windows Phone. Aplicatia foloseste serviciile de date, iar undeva in primavara aparuse un conflict cu operatorii de telefonie, care acuzau ca aplicatia fura din profitul pe care operatorii l-ar obtine in urma mesajelor dintre clienti. Declaratiile lui Brian Acton, Cofondator WhatsApp, in legatura cu asta veti gasiti pe Reuters.

Probleme cu aplicatia WhastApp pe platforma Windows Phone au aparut incepand cu aceasta vara. In august aplicatia fusese ascunsa din Windows Phone Store din cauza unor probleme, iar la sfarsitul lui noiembrie s-a  observat ca aplicatia este disponibila in Windows Phone Store, dar utilizatorii de Windows Phone 8 nu o gaseau si nici nu o puteau instala. Asta a fost o problema de compatibilitate cu care s-au confruntat mai multi dezvoltatori, chiar si Skydrive si Skype nu au fost disponibile o perioada pentru device-urile cu Windows Phone 8.

Odata cu update-ul care a sosit astazi, WhatsApp functioneaza si pe dispozitivele cu Windows Phone 8. Daca nu gasiti aplicatia in Store, accesati http://www.whatsapp.com/download/ de pe dispozitiv si veti fi redirectionati spre pagina de download. Aici este linkul din Windows Phone Store.

Review Nokia Lumia 820
Review HTC Windows Phone 8X

Etichete: , , , , , , , ,