Aproape 2 mililarde de aplicatii descarcate intre Craciun si Anul Nou

Scris de | 3 ianuarie, 2013
Aproape 2 mililarde de aplicatii descarcate intre Craciun si Anul Nou

Se pare că Moșul a fost extrem de darnic cu mulți dintre locuitorii planetei, care au găsit sub brad smartphone-uri și tablete pregătite de invazia aplicațiilor din magazinele virtuale. Potrivit datelor oferite de către experții în analize pe sisteme mobile de la Flurry anul acesta a fost unul al recordurilor pentru Android și iOS. Între 25 și 31 decembrie s-au activat nu mai puțin de 50 de milioane de dispozitive mobile cu sisteme de operare Android și iOS și s-au descărcat 1,76 miliarde de aplicații din App Store și Google Play. O creștere semnificativă față de 1,2 miliarde anul precedent.

Ținând cont de faptul că din listă lipsesc dispozitivele cu alte sisteme de operare, în special Windows Phone, cifra ar putea depăși bariera de 2 miliarde.

Ca și în anii precedenți Statele Unite s-au aflat pe primul loc, cu 604 milioane de aplicații descărcate, urmate la mare distanță de China, cu 183 miloane și Marea Britanie, cu 132 milioane.

Mai multe detalii aici. De asemenea, un top al celor mai interesante aplicații pentru cei ce tocmai au primit un iPhone, aici.

 

Etichete: , , ,