CES 2013: Alcatel prezinta phablet-uri si cel mai subtire smartphone de pe piata

Scris de | 7 ianuarie, 2013
CES 2013: Alcatel prezinta phablet-uri si cel mai subtire smartphone de pe piata

Alcatel n-a stat deloc degeaba in ultima perioada si la CES vor prezenta patru smartphone-uri interesante: One Touch Ultra Idol, One Touch Idol si One Touch HD si One Touch X. Modelele Idol vor ajunge pe piata incepand cu aceasta luna, dar pentru phablet-uri va trebui sa asteptam pana spre sfarsitul anului.

One Touch Ultra Idol este prezentat ca fiind cel mai subtire smartphone de pe piata, cu doar 6.45 mm grosime.

Smartphone-ul este echipat cu un ecran de 4.7 inchi HD Amoled, procesor dual-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, camera de 8 megapixeli cu captura video la 1080p si ruleaza Android 4.1 Jelly Bean. Telefonul va fi disponibil in China incepand cu aceasta luna pentru 449 de dolari, dar se pare ca nu va fi disponibil prea curand pe alte piete.

One Touch Idol pastreaza linia fratelui mai mare in privinta design-ului, cu un ecran cu panel IPS de 4.7 inchi qHD (rezolutie 960 x 540) si catareste doar 110 grame.

Dispozitivul ruleaza Android Jelly Bean si vine cu un procesor dual-core la 1.2 GHz, 512 MB memorie RAM, camera de 8 megapixeli si una frontala de 2 megapixeli si este construit cu finisaje metalice. Versiunea cu un singur SIM va veni cu 4 GB spatiu de stocare, iar cea Dual-Sim va avea 8 GB spatiu de stocare. Va fi disponibil in China incepand cu aceasta luna, dar nu se cunosc momentan preturile.

Alcatel One Touch Scribe HD vine cu un ecran de 5 inchi (1280 x 720 rezolutie), procesor quad-core MediaTek MT6589, 1 GB memorie RAM,  4 GB spatiu intern de stocare, slot microSD, viteze LTE, camera de 8 megapixeli si una frontala cu filmare 720p HD, baterie de 2,500 mAh si ruleaza Android Jelly Bean.

Phablet-ul va fi disponibil in Statele Unite incepand cu trimestrul trei al acestui an la un pret de aproximativ 400 de dolari.

One Touch Scribe X ofera o experienta interesanta, cu o combinatie a ecranului cu afisaj Full HD de 5 inchi, o camera de 12 megapixeli si un procesor quad-core tactat la 1,4 GHz.

Etichete: , , , , ,