Huawei lanseaza primul smartphone cu Windows Phone 8, Ascend W1

Scris de | 9 ianuarie, 2013
Huawei lanseaza primul smartphone cu Windows Phone 8, Ascend W1

Dupa telefoanele gigant lansate de Huawei la CES, astazi compania anunta primul smartphone cu Windows 8 din portofoliu, Huawei Ascend W1.

Ascend W1 incorporeaza un ecran IPS LCD cu tehnologie OGS de 4 inchi (rezolutie 480×800), procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4 tactat la 1.2 GHz, chip graphic Adreno 305, 512 MB memorie RAM, 4 GB spatiu de stocare, dar care va putea fi extins pana la 32 de GB cu ajutorul unui card microSD.

Cu o grosime de 10.145 mm, smartphone-ul va fi disponibil intr-o gama variata de culori: negru, alb , rosu si albastru., iar bateria de pe Huawei Ascend W1 de 1950 mAh ce ii permite sa stea pana la 470 de ore in stand-by.

“ Adaugarea modelului Ascend W1 la portofoliul nostrum de produse ofera acces consumatorilor la o gama si mai variata de smartphone-uri Huawei. La un pret cu care consumatorii vor rezone, Ascend W1 subliniaza angajamentul nostrum de a adduce smartphone-urile la indemana oricarui consummator, indifferent cine e sau ce isi doreste de la telefonul sau” , a declarant Richard Yu, CEO la Huawei Consumer Business Group.

Primul smartphone de la Huawei cu Windows Phone 8 va fi disponibil incepand cu aceasta luna in China si Rusia, iar mai apoi urmeaza sa ajunga si in Europa de Vest, Orientul Mijlociu, Sua si alte tari selectionate.

Etichete: , , , , , ,