Sesiune de autografe cu Mircea Cărtărescu, la relansarea proiectului Vodafone Biblioteca Digitală

Scris de | 12 februarie, 2013
Sesiune de autografe cu Mircea Cărtărescu, la relansarea proiectului Vodafone Biblioteca Digitală

cartarescu vodafoneVodafone Romania a susţinut luni o sesiune de autografe digitale, alături de scriitorul Mircea Cărtărescu. Evenimentul de la Vodafone Experience Store, din AFI Cotroceni, a avut loc cu ocazia relansării proiectului „Biblioteca Digitală”.

Biblioteca Digitala Vodafone este disponibila in doua locatii: in pasajul nou din statia de metrou Piata Victoriei (M2) si in Vodafone Experience Store, din AFI Cotroceni. Pentru cea de-a doua editie a Bibliotecii Digitale, proiectul a beneficiat si de sustinerea librariei online elefant.ro. Biblioteca Digitala Vodafone dispune acum de sute de titluri noi: 12 carti integrale, fascicule din peste 500 de titluri noi de carti, plus fragmente audio din 10 audiobook-uri aparute la Editura Humanitas.

Tot ce trebuie sa faca pasionatii de lectura este sa isi descarce titlurile preferate, direct pe telefonul mobil sau pe tableta, printr-o simpla scanare a unui cod QR aflat pe cotorul cartilor de pe “rafturile” bibliotecii. Descarcarea oricarui fisier din biblioteca digitala este gratuita, indiferent de reteaua de telefonie mobila pe care o folosesc utilizatorii.

Etichete: , , , ,