D-Link DIR-845L: Un router dual band inteligent – pentru acoperire totală

Scris de | 22 februarie, 2013
D-Link DIR-845L: Un router dual band inteligent – pentru acoperire totală

dlink DIR-845LD-Link lansează noul router DIR-845L, un model dual band cu şase antene interne, ce asigură o acoperire optimă în orice mediu cu un semnal wireless uniform, cea ce oferă fiecărui utilizator performanțe maxime. Transferul de date este unul de mare viteză, ideal pentru gaming și streaming video.

DIR-845L integrează două module radio pentru 2,4 și 5 GHz. Aceasta asigură suficientă lățime de bandă disponibilă, indiferent dacă rulați material video de pe YouTube, downloadați fișiere mari sau ascultați muzică din playlist-ul local. Performanța maximă este asigurată și prin cablu: în spatele routerului DIR-845L se  regăsesc patru porturi LAN gigabit, ceea ce conferă conectivitate dispozitivelor staționare. Având drept referință vitezele gigabit, prin proiectarea portului WAN (care stabilește conexiunea la Internet), D-Link este pregatit pentru vitezele superioare din viitor.

DIR-845L poate funcționa cu orice browser web; oricum, aplicațiile mydlink pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Apple și Android, constituie o soluție modernă și inovatoare. Aceasta înseamnă control integral al routerului și al rețelei, în orice moment, din absolut orice locație în care există acces Internet.

Pentru asigurarea și menținerea securității, DIR-845L criptează rețeaua radio cu ajutorul WPA/WPA2 și blochează atacurile de pe Internet prin funcțiunile unui firewall dublu (NAT/SPI). Alte caracteristici de ajutor: zona de guest din rețeaua WLAN poate asigura doar acces la Internet, ascunzând alte fișiere sau dispozitive față de vizitatori. Noul standard IPv6 este, de asemenea, suportat. D-Link a încorporat și multiple tehnologii ce reduc consumul energetic în timpul funcționării contante a echipamentului. Porturile LAN neutilizate sunt astfel închise, iar rețeaua radio funcționează doar în intervale orare predefinite.

D-Link DIR-845L SmartBeam poate fi comandat acum la distribuitorii D-Link din România: ElkoTech România, Lasting System, Network One Distribution și SCOP Computers la un preţ de 415 RON + TVA.

Etichete: , ,