Huawei Ascend P2: LTE Cat 4 cu viteze de descărcare de până la 150 Mbps

Scris de | 26 februarie, 2013
Huawei Ascend P2: LTE Cat 4 cu viteze de descărcare de până la 150 Mbps

Huawei a prezentat în cadrul târgului Mobile World Congress un terminal cu tehnologie 4G LTE de categoria 4, ce garantează viteze de descărcare de până la 150 Mbps. Noua tehnologie din Huawei Ascend P2 reprezintă o diferenţă considerabilă faţă de versiunea standard 4G, ce permite navigarea pe internet la viteze de până la 100 Mbps.

Huawei Ascend P2 small

Ascend P2 încorporează un procesor quad-core de 1.5 GHz, are doar 8.4mm grosime, un ecran in-cell touch IPS HD de 4,7 inch cu sticlă Corning Gorilla Glass, o cameră principală de 13 megapixeli şi va fi disponibil în variantele de culoare alb şi negru. Huawei Ascend P2 rulează pe platforma de operare Android 4.1, cu propria interfaţă de utilizare, Emotion UI 1.5.

Richard Yu, CEO al Huawei Consumer Business Group, a declarat într-un comunicat de presă: „Ascend P2 este combinaţia perfectă între eleganţă şi putere şi dovada că nu este nevoie de compromisuri atunci când îţi doreşti smartphone-ul perfect. Noul telefon scoate în evidenţă experienţele uimitoare de utilizare a smartphone-ului şi tehnologia de ultimă oră pe care ne angajăm să le oferim consumatorilor din întreaga lume.”

Huawei Ascend P2 va fi disponibil Ascend P2 va fi disponibil global în al doilea trimestru al lui 2013.

Etichete: , , , ,