Orange Nivo: Smartphone accesibil cu Android Jelly Bean

Scris de | 18 aprilie, 2013
Orange Nivo: Smartphone accesibil cu Android Jelly Bean

orange nivo 2Operatorul de telefonie mobilă Orange România a prezentat un nou smartphone accesibil, creat sub brand propriu. Modelul Nivo dispune de caracteristici satisfăcătoare și rulează sistemul de operare Android Jelly Bean.

Dotat cu cel mai nou sistem de operare Android, Jelly Bean, cu un ecran mare, de 4 inchi, cameră de 5 MP, procesor performant Snapdragon Dual-Core 1 GHz şi memorie internă de 4 GB, Orange Nivo asigură un acces rapid la paginile de internet dorite, precum şi la e-mailuri, iar documentele ataşate pot fi citite direct pe telefon.

Utilizatorii pot face fotografii la rezoluţie înaltă şi le pot împărtăşi cu prietenii, prin e-mail şi mesaje multimedia.  În plus, deoarece telefonul este compatibil HD Voice, clienţii se pot bucura de apeluri cu un sunet clar şi reducerea zgomotelor de fundal în timpul convorbirilor.

Orange Nivo poate fi achiziţionat începând de la 1 euro (TVA inclus), preţ valabil pentru abonamentul Cangur 18, la activarea unui nou contract sau la prelungirea unui contract existent pe 24 de luni.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,