Samsung lanseaza in Romania o noua generatie de televizoare Smart

Scris de | 26 aprilie, 2013
Samsung lanseaza in Romania o noua generatie de televizoare Smart

Samsung a prezentat ieri in Romania noua generatie de Smart TV-uri, aducand in prim plan noi functionalitati si mai multe aplicatii, o noua interfata Smart Hub, dar si cele mai performante procesoare, dual-core sau quad-core (pentru gama premium). Preturile pentru modelele lansate variaza intre 1.899 lei pentru un televizor de 32 de inci si ajung pana la 12.299 lei pentru un televizor de 55 de inci.

F7000

Noile televizoare Samsung vin cu o noua platforma Smart Hub, reproiectata pentru a simplifica procesul de cautare. Tot continutul este organizat acum in trei sectiuni principale: Multimedia (fotografii, videoclipuri & muzica), socializare si aplicatii. Dintre aplicatiile

Smart Interaction permite utilizatorilor sa interactioneze mai usor, printr-un nou set de algoritmi care sa asigure o detectare mai precisa a fetei si o interpretare mai buna a miscarilor si a vocii. Functii Samsung AllShare permite crearea unei retele intre sistemul Home Entertainment si dispozitivele compatibile si aflate in aceeasi retea wireless.

Cei care au achizitionat un TV din seria ES7000 sau ES8000 pot beneficia de modulul Smart Evolution,  componenta care se monteaza rapid prin plug&play si care upgradeaza televizorul la nivel de procesor, memorie si GPU.

„Unul din trei televizoare vandute va fi Smart TV”, spun oficialii Samsung. Potrivit studiului „Samsung Smart Q – Cat de bine iti cunosti Smart TV-ul?”, realizat pe un esantion de 5.150 de persoane, romanii sunt familiarizati cu conceputul de Smart TV-uri. 81.64% dintre respondenti vor sa foloseasca Smart TV-ul pentru a naviga pe Internet, 66,69% pentru video on demand, 58,4% pentru acces la aplicatii.

Etichete: , , , ,