eMAG aduce in exclusivitate in Romania tableta Toshiba Excite Pure

Scris de | 11 iulie, 2013
eMAG aduce in exclusivitate in Romania tableta Toshiba Excite Pure

eMAG aduce incepand din aceasta saptamana Toshiba Excite Pure. Romania este printrele primele tari in care noua tableta de la Toshiba este prezenta, fiind disponibila in exlusivitate la eMAG pentru 1.2999 lei.

toshiba-excite-pure-romania

Excite Pure vine echipata cu un procesor quad-core Tegra 3 de la Nvidia, un ecran de 10 inci Autobrite cu tehnologie Resolution+ (rezolutie 1280 x 800 pixeli), 1 GB memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare intern (si slot card pana la 32 de GB), nucleu grafic 12-core Nvidia si ruleaza cel mai nou sistem de operare, Android 4.2 Jelly Bean.

Conform specificatiilor tehnice, tableta are o durata de viata a bateriei de pana la 10 ore datorita bateriei Li-Plolymer cu 2 celule. Cantareste 630 de grame, are o grosime de 10.5 mm si beneficiaza de camera pe spate de 3 MP si una frontala de 1.2 MP.

“Ca de fiecare data, ne bucuram ca punem in mainile romanilor cele mai noi tehnologii”, spune Lucia Ciuca, Director de Marketing la eMAG. “Tabletele se bucura de un interes deosebit in acest moment si, luand in calcul specificatiile de top si pretul atractiv al acestei noi tablete, ne asteptam sa devina rapid unul dintre celemai appreciate modele de pe piata.”

“Ne bucuram ca, la mai putin de o luna de la anuntarea noii game de tablete Toshiba, sa putem lansa in Romania primul model Excite”, spune Lucian Codruz, Country Manager Toshiba Romania. “Credem ca, prin imbinarea calitatii si designului Toshiba cu un pret competitiv, noul model Excite Pure va urca rapid in topul preferintelor romanilor.”

Etichete: , , , , , , , , ,