HTC One mini lansat oficial: display de 4.3”, camera ultrapixel, Boomsound

Scris de | 18 iulie, 2013
HTC One mini lansat oficial: display de 4.3”, camera ultrapixel, Boomsound

htc one mini romania

HTC One mini a fost lansat astazi oficial. Versiunea mini a flaghsipului One vine cu un display cu rezolutie 720p de 4.3 inci, un procesor dual coreSnapdragon 400 la 1.4 GHZ, 1 GB memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare interna, camera ultrapixel de 4 megapixeli si una frontala de 1.6 MP si o baterie de 1.800 mAH.

HTC One mini a fost subiectul multor zvonuri inca de la lansarea oficiala a fratelui mai mare, iar HTC a confirmat toate dezvaluirile pe care site-urile de tehnologie de afara le-au lansat, pornind de la specificatii si pana la design. One mini intra in concurenta directa pe piata tot cu Samsung, cu al sau model S4 mini. Noul model lansat de HTC se remarca printr-un design cu finisaje din aluminiu si policarbonat, o camera reinventata „ultrapixel” si sistemul de sunet BoomSound, cu doua difuzoare amplasate frontal.

One mini va rula Android 4.2, impreuna cu interfata Sense 5, cu Blinkfeed, Zoe si Video Highlights. Modelul va fi disponibil pe anumite piete incepand cu luna august, iar la nivel global va ajunge din septembrie.

Etichete: , , , ,