Noile iPad-uri vor fi anunțate oficial pe 22 octombrie

Scris de | 16 octombrie, 2013
Noile iPad-uri vor fi anunțate oficial pe 22 octombrie

Apple a trimis ieri invitațiile de presă pentru un nou eveniment. Conform specialiștilor, compania din Cupertino va anunța lansarea unor noi modele iPad, precum și a unui nou MacBook Pro și a sistemului de operare OS X Mavericks.

apple-event-22oct

A trecut aproape o lună de la anunțarea unor noi smartphone-uri iPhone, iar lansarea unor noi versiuni ale tabletelor este o mișcare importantă pe care Apple este nevoită să o facă la aproape un an de la anunțarea primul model iPad mini. Dacă toate informațiile se dovedesc adevărate și Apple va anunța noile iPad-uri pe 22 octombrie, ele ar trebui să apară la vanzare pe piață începând cu 1 noiembrie, păstrând tradiția din trecut.

Invitația (foto mai sus) este colorată și conține mesajul “We still have a lot to cover”(n.red: Mai avem multe de acoperit), iar evenimentul va fi trasmis live la ora 20:00 (ora României). Imaginea colorată folosită pentru invitația de presă ar putea însemna că Apple pregătește noi culori pentru iPad-uri sau poate fi vorba doar despre noul iOS 7, care aduce un design mai colorat și schimbat în totalitate din punct de vedere al designului. Ne poate duce cu gândul și la iPad-uri din plastic, mergând cumva în direcția pavată de iPhone 5c, dar să speram că asta este mai puțin probabil.

Ultimele speculații pe seama noilor modele iPad spun că va fi dezvaluit un iPad 5 cu un design asemănător cu iPad mini, mai ușor și mai subțire, că va avea implementat un procesor pe 64 de biți și cititor de aprementă și ca ar sosi și într-o versiune aurie, în timp ce iPad mini ar putea veni cu un procesor îmbunătățit și un ecran retina.

ROG Zephyrus G14

Etichete: , , , , ,