[Concurs] Câştigă un Huawei Ascend P6

Scris de | 19 decembrie, 2013
[Concurs] Câştigă un Huawei Ascend P6

A mai rămas:

[ujicountdown id=”albastru” expire=”2014/02/1 00:00″ url = „http://connect.ro”]

connect şi Huawei îţi oferă şansa să câştigi un smartphone Huawei Ascend P6 şi alte 20 de premii promoţionale. Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să completezi formularul de mai jos până pe 31 ianuarie 2014 şi să devii fan al paginii de FacebookHuawei România. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere le sorţi.

Huawei Ascend P6

Prin lansarea modelul Ascend P6, Huawei ocupă un loc de top în elita smartphone-urilor.

huawei-ascend-p6-concurs-connect

Huawei Ascend P6 surprinde prin finisarea excepţională, carcasa unibody din aluminiu şi forma ultra-slim: smartphone-ul fiind extrem de subțire – 6,18 mm conform indicațiilor producătorului. Cu o greutate de doar 120 grame și un design minimalist, P6 stă foarte bine în mâna utilizatorului şi permite acces rapid la funcţii. În partea de jos, carcasa este rotunjită, în rest smartphone-ul are canturi bine definite, iar finisarea și aspectul cuceresc instant.

Ecran

Display-ul modelului P6 are o diagonală de 4,7 inchi, oferă o rezoluție HD briliantă, iar densitatea pixelilor este de 313 ppi (pixelii individuali nu se pot distinge cu ochiul liber). În plus, display-ul este unul într-adevăr bun: este luminos, încântă utilizatorul cu o afișare naturală a conținuturilor, rămâne vizibil din orice unghi de vizualizare, culorile nu sunt distorsionate.

Aceleași sunt valabile și pentru funcția touchscreen-ului: fie că vorbim de multitouch, ajustarea automată a dimensiunii textului la operațiuni de zoom (pinch to zoom) sau de introducerea rapidă a textului – toate aceste operațiuni se fac fără probleme.

Transpunerea rapidă a comenzilor se datorează unui procesor quad core K3V2 performant, producţie proprie. Huawei utilizează un chipset propriu, iar rezultatul se lasă văzut: procesorul cu frecvenţă de 1,5 GHz convinge datorită performanţei. Navigarea pe internet, verificarea email-urilor, utilizarea aplicațiilor, postarea pe Facebook – toate aceste operațiuni se realizează fluent.

Interfață de utilizator simplificată

Sistemul de operare Android este actualmente instalat în versiunea 4.2, peste care este aplicată interfața de utilizator Emotion UI. Aceasta face ca toate aplicațiile instalate să se află practic pe același nivel, cu toate folder-ele și widget-urile. Operarea se face foarte fluent, performanța bună este asigurată de procesorul cu patru nuclee cu frecvență de 1,5 GHz (Huawei K3V2) și memoria de lucru de 2 GB RAM.

Dotări de top

Ascend P6 vine echipat cu o cameră foto de 8 megapixeli (plus una frontală de 5 megapixeli), dotată cu tehnologia IMAGESmart Auto Scene Recognition, care ajută utilizatorul în cele mai dificile scenarii fotografice. Smartphone-ul ajustează automat contrastul, culoarea şi lumina pentru o varietate de situaţii: înnorat, lumină de fundal, soare sau interior. În plus, camera frontală de 5 megapixeli capturează portrete cât ai clipi din ochi, graţie funcţiei 10-Level Facial Enhancement.

Experienţa mai utilizatorului este îmbunătăţită prin intermediul unor funcţii precum Me Widget, pentru acces facil la toate aplicaţiile preferate, Magic Touch, care permite folosirea telefonului în timp ce utilizatorul poartă mănuşi sau Smart Reading, pentru traducere rapidă sau verificarea cuvintelor prin simpla selectare a acestora.

Smartphone-ul are o memorie internă de 8 GB (4,7 GB valabili pentru utilizator) şi poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui microSD. Bateria Li-Po de 2000 mAh oferă un timp de funcţionare în stand-by de până la 416 ore (în 2G) şi 315 ore (în 3G), şi un timp de convorbire de până la 32 ore (în 2G) şi 14 ore şi jumătate (3G).

Caracteristici principale

– Subţire de 6,18 mm

– Carcasa unibody de aluminiu

– Cameră principală de 8 megapixeli şi frontală de 5 megapixeli ideală pentru selfies

– Ecran IPS LCD de 4,7 inchi

– Procesor quad core de 1,5 GHz

– Acumulator Li-Po de 2000 mAh

Formular înscriere:

[gravityform id=”62″ name=”Concurs Huawei Ascend P6″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Concursurile Connect sunt promovate pe Concursuri Online

CONCURS CONNECT – Regulamentul Oficial

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Concursul este organizat si desfasurat de SC MTR Press SRL, o societate comerciala din Romania, cu sediul in Str. V. Alecsandri, nr. 19, Oradea, Bihor, Romania, avand Codul Unic de inregistrare RO14190649, reprezentata legal de domnul Arhire Leon Ion in calitate de administrator al firmei. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al acestuia, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.connect.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.connect.ro.

 SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru obtinerea de informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un email la connect[at]mtr.ro, pe intreaga durata a concursului, potrivit celor mentionate in Sectiunea 3 de mai jos.

 SECTIUNEA 3. DURATA CONCURSULUI

Concursul va fi lansat la data de 19 decembrie si va dura pana la data de 31 ianuarie. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

 SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI

Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să completezi formularul de mai jos până pe 31 ianuarie 2014 şi să dai un like pe pagina Facebook a companiei Huawei

SECTIUNEA 5. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Toti castigatorii extrasi prin tragere la sorti, conform celor mentionate in sectiunea 4, vor fi contactati conform informatiilor furnizate de acestia in formularul de participare la concurs. De asemenea, numele lor va fi postat pe site. Daca un castigator a furnizat date de contact eronate sau nu a furnizat deloc date de contact si nu poate fi contactat intr-un interval de o saptamana de la anuntarea lui, i se va retrage premiul si va fi reportat pentru urmatoarea tragere la sorti. Daca respectivul castigator a fost ales la ultima tragere la sorti, pentru premiul ramas se va organiza o noua extragere, in conditiile mentionate la sectiunea 4.

Daca castigatorul nu a fost contactat, in termen de maxim 2 saptamani acesta trebuie sa contacteze organizatorul pentru a intra in posesia premiului.

SECTIUNEA 6. RESPONSABILITATE

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial.

Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda termen de garantie, de utilizare pentru premiile acordate.

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/ resedinta in Romania, cu exceptia  organizatorului concursului, precum si a membrilor familiilor acestora (copii, parinti, sot/ sotie).

SECTIUNEA 8. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.connect.ro dupa fiecare extragere, in conformitate cu prevederile Sectiunii 4 a prezentului Regulament oficial.

Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, sau prin comunicarea datelor personale pe site-ul www.connect.ro, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor de Organizator sau persoane juridice autorizate de catre acesta, pentru a informa participantii cu privire la noi produse, oferte, promotii, campanii publicitare si de marketing. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

SECTIUNEA 9. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 10. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL

Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru oricine acceseaza site-ul www.connect.ro. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa trimiteti un email la connect[at]mtr.ro.

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial

Etichete: , , , ,