Laptopurile Sony Vaio se mai vând în România până în luna septembrie

Scris de | 24 martie, 2014
Laptopurile Sony Vaio se mai vând în România până în luna septembrie

sony vaio c
Sony a intrat pe piața de PC-uri în 1997 și brandul a fost sinonim multă vreme cu calitatea. Vânzarea brandului Vaio de către Sony a dat naștere la multe controverse și dezamăgiri, atât din partea presei de specialitate cât și a utilizatorilor. Cumpărătorul brandului Vaio este fondul de investiții Japan Industrial și chiar dacă declarațiile urmate tranzacției au vizat îmbunătățirea cotei de piață în Japonia, extinderea pe alte piețe este un fapt greu de realizat.

În acest context, oficialii Sony România au oferit în cel mai recent număr al revistei Biz un interviu în care au răspus la câteva întrebări care nu își aveau încă răspunsul și pe care clienții și le-au pus ca urmarea a anunțului de vânzare. Una dintre ele este legată de data la care laptopurile VAIO vor dispărea din magazinele locale. Lucian Rădulescu, Country Head în cadrul Sony România, a declarat că brandul Vaio se va vinde în România până în luna septembrie:

A fost un anunț dificil, dar a fost mai bine primit față de alte companii aflate în situații similare, pentru că nu am anunțat din scurt. Noi vom continua să vindem Vaio în România până în luna septembrie. Avem un acord cu dealerii să trecem peste sezonul de vară, oferind în continuare suport tehnic, garanții și nu numai”.

Interviul integral poate fi citit aici și puteți afla informații despre evoluția pieței de laptopuri în România, pe ce va miza Sony pentru a înlocui procentul pierdut odată cu dispariția Vaio și care sunt categoriile pe care vor conta în perioada următoare.

Etichete: , , ,