Samsung Galaxy Tab 4 își face apariția în primele imagini de presă. Ce specificații ar putea include noua generație?

Scris de | 27 martie, 2014
Samsung Galaxy Tab 4 își face apariția în primele imagini de presă. Ce specificații ar putea include noua generație?

samsung-galaxy-tab-7-4-white-evleaks

Gama Galaxy Tab de la Samsung a fost deschizătorul de drumuri al companiei în segmentul tabletelor. Primul model Galaxy Tab 7 apărea în septembrie 2010 la IFA Berlin, iar prima și a doua generație de astfel de modele a fost un real succes. Nu la fel s-a întâmplat și cu modelele lansate anul trecut de 7 și 10 inchi, pe fondul unei oferte mai atractive preț/calitate mai bună atât din partea produselor Galaxy Note de 8 și 10 inchi, cât și a altor dispozitive de la concurență.

Galaxy Tab 7 4 a fost subiectul unor zvonuri începând cu luna februarie, atunci când presa de specialitate a punctat că noul model va fi dotat cu un display WXGA cu rezoluție 1280 x 800 de pixeli, un procesor dual-core la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare internă și cel mai nou sistem de operare Android 4.4. Alte dotări tehnice ar mai include și o baterie de 4.450 mAh, cameră principală de 3 megapixeli și una secundară de 1.3 MP, conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, slot microSD.

Astăzi au apărut pe internet două imagini ale presupusului Galaxy Tab 4. Conform imaginilor dezvăluite de către @evleaks, Galaxy Tab 7 4 va trece la un design mai dreptunghiular, asemănător modelelor Note 3 și Galaxy S5 și va fi disponibil în versiuni de culoare pe alb și negru.

samsung-galaxy-tab-7-4-black-evleaks

Alte noutăți dezvăluite de imagini arată că Bezelul din jurul ecranului a fost micșorat, iar butonul Meniu a fost schimbat cu Aplicații recente. În plus, prezența speakerului frontal din prima imagine ar putea indica că vor fi disponibile atât în versiune Wi-Fi, cât și Wi-Fi + 3G/4G, cu modem de voce și date inclus.

Nu sunt oferite momentan informații despre lansare și preț.

Sursa: evleaks

Etichete: , , , ,