Allview lansează P7 Xtreme, smartphone sub brand românesc cu cameră rotativă și procesor octa-core

Scris de | 3 aprilie, 2014
Allview lansează P7 Xtreme, smartphone sub brand românesc cu cameră rotativă și procesor octa-core

Brașovenii de la Visual Fan au anunțat lansarea primul smartphone sub brand românesc care va beneficia de o cameră rotativă. Senzorul foto este de 13 megapixeli, iar alte caracteristici tehnice includ un procesor cu opt nuclee și 1 GB de memorie RAM.

allview-p7-extreme-1

Primul model din lume cu cameră rotativă a fost Oppo N1, iar creația brandului chinez a făcut destul zgomot prin presa de specialitate cu această inovație. Camera rotativă de rezoluție înaltă pare a fi o soluție foarte bună, atât pentru surprinderea unor capturi din unghiuri diferite, cât și pentru conferințe/selfie-uri.

Allview P7 Xtreme vine echipat cu un ecran IPS de 4.7 inchi cu panou IGZO (rezoluție 1280 x 720 pixeli) și beneficiază de un strat de protecție împotriva zgârieturilor Dragontrail X. Tehnologia IGZO este proprietară Sharp și folosește oxizi de zinc, galiu și indiu și suportă o mobilitate mai mare a electronilor, permitând ca pixeli să fie mai mici și să obțină un timp de răspuns mai bun, precum și un consum de energie mai mic.

Este motorizat de un procesor Mediatek cu 8 nuclee la 1.7 GHz, un Gpu Mali-450 și o memorie RAM de 1 GB. Camera  principală de 13 megapixeli se rotește până la 210 grade și se transformă din cameră principală în cameră frontală. Sunt disponibile o serie de funcții smart petru cameră, între care înregistrarea FHD, fotografiere HDR, fotografiere hands free, LED flash, fotografii spion și pauză filmare.

Alte caracteristici hardware mai includ o baterie de 2.200 mAh, conectivitate 3G, Wi-Fi b/g/n, A-GPS, iar smartphone-ul rulează Android 4.2 Jelly Ban și funcționează cu două cartele SIM.

Allview P7 Xtreme va fi disponibil începând cu 16 aprilie în variantă de culoare pe alb și pe negru la prețul de 1.299 lei.

Etichete: , , ,