Samsung Galaxy Tab S lansat comercial în România

Scris de | 9 iulie, 2014
Samsung Galaxy Tab S lansat comercial în România

Samsung România anunță lansarea pe piața locală a celei mai subțiri și ușoare tablete produse de Samsung, GALAXY Tab S.

Galaxy Tab S Bookcover

Noua tabletă are un display de top WQXGA (2560×1600, 16:10) Super AMOLED, cuprinzând peste 90% din gama de culori a Adobe RGB, aducând mai multe variații de culori. Tableta beneficiază de un contrast remarcabil, de 100.000:1, oferind imagini mult mai profunde si realiste. De asemenea, beneficiază și de modul Ultra-Power Saving, permințându-le utilizatorilor să se bucure de mai mult divertisment, fără grija încărcării bateriei. Ambele modele GALAXY Tab S au un profil elegant de 6,6 mm și o greutate de doar 465 grame (10,5 inchi) și 294 grame (8,4 inchi), acestea fiind ușor de transportat.

Mai mult, Galaxy Tab S oferă un pachet variat de conținut. În România, utilizatorii vor beneficia atât de numeroase aplicații disponibile la nivel internațional, dar și de conținut local dedicat. Astfel, aceştia vor avea acces gratuit timp de 3 luni la serviciul HBO GO și se vor bucura de 10 ediții gratuite ale revistei digitale Photographia, precum și de Moko și Prietenii, o aplicație educațională pentru copii ce conține o poveste interactivă și jocuri de logică.

Galaxy Tab S vine cu o serie de funcții de productivitate și de securitate îmbunătățite. Astfel, prin intermediul funcției Call Forwarding prin SideSync 3.0, utilizatorii pot efectua și primi apeluri direct de pe telefonul lor pe Galaxy Tab S, oriunde s-ar afla în casă, indiferent de locația telefonului lor. De asemenea, Galaxy Tab S le permite consumatorilor să se bucure de multitasking, permițându-le să navigheze pe internet, să vizioneze conținut video și să poată efectua apeluri simultan, fără a fi nevoiți să își facă griji cu privire la închiderea uneia dintre aplicații pentru a accesa alta. În plus, pentru ca utilizatorii să poată identifica cu ușurință dispozitivele din apropiere și să se conecteze la ele pentru a împărtăși mai simplu conținutul, GALAXY Tab S oferă funcția Quick Connect. Toate aceste caracteristici sunt disponibile în ambele versiuni WiFi și LTE.

De asemenea, GALAXY Tab S vine cu funcții suplimentare precum Multi User Mode, care le permite utilizatorilor să își creeze propriul profil personal optimizat, accesare în condiții de siguranță și convenabilă prin intermediul Fingerprint Scanner, și un mod special conceput Kids Mode, cu propria interfață dedicată și aplicații ușor de utilizat de către copii.

Samsung Galaxy Tab S va fi disponibil într-o varietate de opțiuni de conectivitate: Wi-Fi, sau Wi-Fi și LTE, disponibile în 16/32 GB + MicroSD (până la 128 GB). De asemenea, utilizatorii pot alege între versiunile 10,5 inchi și 8,4 inchi, în culorile Titanium Bronze şi Dazzling White.

Galaxy Tab S va fi disponibil în Romania începând cu jumătatea lunii iulie 2014, în magazinele partenerilor Samsung.

Etichete: , , , , , , , , ,