Mio lansează camerele auto MiVue 500, cu înregistrare Full HD și supraveghere continuă a parcării

Scris de | 23 iulie, 2014
Mio lansează camerele auto MiVue 500, cu înregistrare Full HD și supraveghere continuă a parcării

Mio Technology lansează pe piața locală seria de camere video MiVue 500, compusă din cinci modele noi ce dispun de înregistrare Full HD și înregistrare automată a coliziunii.Sistemul de montare cu vacuum permite instalarea ușoară a dispozitivelor, iar suportul rotativ asigură orientarea camerelor în orice direcție.

Mio_MiVue 500

Încă de la pornirea motorului autoturismului, camerele video din seria MiVue 500, dotate cu acumulator încorporat, încep să înregistreze, pentru a surprinde fiecare moment al deplasării în trafic. Mai mult, dispozitivele pot fi setate pe modul de înregistrare continuă, funcție disponibilă la conectarea kit-ului opțional de alimentare constantă.

Modelele Mio MiVue 538 și 538 Deluxe au încorporat un receptor GPS care permite urmărirea traseelor, înregistrând simultan secvențele video, coordonatele geografice, direcția, viteza autoturismului, data și ora deplasării, pe care le sincronizează cu Google Maps.

Mai mult, modelul Mio MiVue 538 Deluxe este dotat cu un sistem de avertizare sonoră și vizuală la apropierea de camerele de supraveghere a circulației, indicând pe ecran viteza curentă a autovehiculului, limita legală, precum și distanța rămasă până la respectivul punct de supraveghere. În plus, utilizatorii au posibilitatea de a-și actualiza lunar baza de date, fără costuri suplimentare, pe toată durata de funcționare a camerelor video Mio MiVue, cu o simplă conectare a dispozitivului la computer.

Noua gamă de camere video Mio MiVue 500, este disponibilă pe piaţa din România la preţuri care încep de la 489 lei.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , , , , , ,