Vodafone extinde parteneriatul cu Salvamont

Scris de | 11 decembrie, 2014
Vodafone extinde parteneriatul cu Salvamont

Vodafone România continuă parteneriatul cu Salvamont și a investit, în 2014, 128.000 de Euro, pentru funcționarea dispeceratului Salvamont și îmbunătățirea considerabilă a timpului de intervenție a echipelor de salvare.

vodafone

Astfel, Vodafone a contribuit la dotarea cu echipamente de intervenție în situații de urgență, achiziția de dispozitive de monitorizare GPS pentru traseele montane și realizarea cardurilor de membru Salvamont.

Mai mult, anul acesta, aplicația Salvamont powered by Vodafone a depășit 135.000 de descărcări, în creștere cu 125% fata de 2013, și a ajuns la 40.000 de utilizatori unici lunar. Aplicația este compatibilă cu smartphone-urile Android și iOS, poate fi descărcată gratuit de către clienții tuturor operatorilor de telefonie mobila și va fi disponibilă în curând și pentru terminalele Windows Phone. De asemenea, datorită utilizării sale de către mulți turiști din afara țării, la începutul anului viitor, aplicația va fi disponibilă și în limba engleză, pentru Android, iOS și Windows Phone. În plus, clientii Vodafone pot apela gratuit numărul de telefon mobil 0Salvamont (0725826668).

Special pentru acest sezon de iarna, aplicația include un ghid complet, actualizat, cu informații despre starea zilnică a zăpezii și calitatea pârtiilor de schi, cabane, traseele montane practicabile și condițiile meteo. Utilizatorii au la dispoziție și rubrica SOS, prin intermediul căreia pot solicita ajutorul echipei Salvamont, trimițându-le automat acestora poziția GPS, pentru o localizare cât mai exactă și rapidă.

Până în prezent, utilizatorii au folosit serviciul de monitorizare a locației pe durata călătoriilor montane de 2.131 ori și au efectuat 194 de apeluri SOS cu localizare GPS, prin intermediul aplicației.

Infografic Vodafone Salvamont

Etichete: , , , ,