#CES2015: Noi produse portabile și de gaming semnate Genius

Scris de | 6 ianuarie, 2015
#CES2015: Noi produse portabile și de gaming semnate Genius

În cadrul CES, Genius prezintă noi produse din seria de gaming GX, boxe Bluetooth și o nouă linie de camere auto. Noii mauși de gaming din seria GX, cu design ergonomic, sunt potriviți atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci. Ambele modele noi vin cu o suprafață de plastic mat, special pentru a reduce transpirația și cu plăcuțe de cauciuc pe ambele laterale, pentru a spori controlul mausului. Maușii sunt prevăzuți cu switch-uri extrem de durabile Omron, suporți de teflon, cu un cablu de 1,8 metri și un port USB placat cu aur, pentru o mai bună transmisie.

Genius GX-Gaming mouse Ammox

Mausul Ammox din seria de gaming GX – acest nou model de maus FPS (8 milioane de clickuri) are 4 butoane și este un dispozitiv de precizie, dedicat gamerilor. Acesta oferă 3200 DPI (400/800/1200/2400) și folosește un LED Scorpion roșu pentru iluminare de fundal.

Mausul Swar din seria de gaming GX –  este un maus de gaming cu 8 butoane, acesta fiind unul programabil, până la 6400 DPI. Potrivit pentru dreptaci cât și pentru stângaci, acesta are încorporată o memorie pentru jucătorii MMORPG/RTS. Funcția „Sniper” oferă acuratețe sporită, atunci când este folosit zoom-ul, făcând click pe butonul DPI instantaneu în câmpul de luptă. LED-ul Scorpion, cu 16,8 milioane de culori, oferă iluminare de fundal, putând fi personalizat cu software-ul GX Gaming. Prin utilizarea software-ului, este ușor pentru jucători să seteze 42 de taste Macro și profile pentru fiecare joc. În plus, switch-ul butoanelor de înaltă performanță are o durată de viață de 20 de milioane de click-uri, iar designul confortabil permite utilizarea îndelungată.

 

Etichete: , , ,