HTC anunţă lansarea HTC Desire 320

⇣ Sari la articol

Succesor al HTC Desire 310, HTC Desire 320 vine cu toate elementele esenţiale utilizării curente şi oferă o experienţă facilă de navigare pe internet, fluiditate la rularea simultană a mai multor aplicaţii şi abilitatea de a crea rapid clipuri video personalizate.

Desire 320_3V_White

Motorul modelului HTC Desire 320, care rulează Android 4.4, este un procesor quad core de 1,3 GHz, capabil să facă faţă unei multitudini de sarcini, de la vizionarea clipurilor video şi rularea ultimelor jocuri, până la utilizarea aplicaţiilor tale preferate, oferind de fiecare dată o experienţă facilă și plăcută. HTC Desire 320 are funcţii din belşug pentru un dispozitiv entry-level. Oricare ar fi stilul tău de viaţă, camera foto de 5 megapixeli îţi permite să surprinzi fiecare moment important în timp real, în format video sau foto, afişat pe ecranul de 4,5 inchi. Mai mult, HTC Desire 320 îţi permite să fii creativ şi să realizezi mini-filme cu ajutorul funcţiei HTC Video Highlights. Pur şi simplu alegi fotografiile şi clipurile video preferate, selectezi ordinea şi melodia favorită pentru a crea în câteva secunde clipuri video impresionante, gata de partajat cu prietenii şi familia.

HTC Desire 320 îţi aduce şi renumita funcţie HTC BlinkFeed pentru ştiri de ultimă oră, ideală pentru cei cărora le place să rămână conectaţi şi să ţină pasul în timp real cu cele mai noi știri și evenimente. Poţi urmări dintr-o privire actualizările personalizate ce ajung direct la tine, îmbinând conţinuturi de pe site-urile tale preferate de ştiri şi social media, într-un flux uşor de utilizat pe ecranul de pornire. Oriunde ai fi, cu modul Offline Reading poţi ţine pasul cu cele mai recente articole. Descarci şi adaugi articole în lista personalizată de lectură atunci când eşti conectat la Wi-Fi, pentru a le accesa şi a te bucura de ele mai târziu, perfect pentru cei cărora le place să citească atunci când sunt mereu în mişcare.

HTC Desire 320 vine în variantele de culoare Vanilla White şi Dark Gray şi va fi disponibil la operatorii mobili şi principalii comercianţi din România de la începutul acestui an.