Samsung a lansat kit-ul Smart UX pentru imprimante multifuncționale cu Android

Scris de | 13 martie, 2015
Samsung a lansat kit-ul Smart UX pentru imprimante multifuncționale cu Android

Samsung  a lansat kit-ul de dezvoltare de software Smart UX pentru imprimante multifuncționale Samsung care rulează sub sistemul de operare Android. Acesta le va permite diviziilor de software in-house, dezvoltatorilor de software independenți și companiilor integratoare de sistem să dezvolte aplicații pentru multifuncționalele Samsung.

Samsung Smart UX SDK_2

Kit-ul de dezvoltare Smart UX este o tehnologie bazată pe Android pentru multifuncționalele Samsung (seria Smart UX). Kit-ul de dezvoltare Smart UX oferă multiple specificații care permit dezvoltatorilor să integreze în aplicațiile Android, în siguranță, funcții precum copierea, scanarea și imprimarea. Datorită multiplelor interfețe de programare ușor de utilizat și instalat a aplicațiilor Android, Samsung se așteaptă să fie lansate numeroase aplicații optimizate, care vor îmbunătăți eficiența multifuncționalelor.

Dezvoltatorii pot explora o gamă largă de opțiuni cu diferite scenarii și își pot testa aplicațiile înainte de a le instala, prin simulatorul Smart UX. Aplicațiile încărcate vor fi evaluate și înregistrate în Samsung Printing App Center , alături de aplicațiile Samsung.

Samsung Smart UX SDK_1

Kit-ul de dezvoltare Samsung Smart UX poate fi descărcat de pe site-ul Samsung Developer.

Etichete: , ,