Vonino a prezentat tableta iMart QS, cu Windows 8.1

⇣ Sari la articol

Vonino a introdus la târgul CeBit, două noi tablete 3G: Vonino iMart QS și  Vonino Argus QS.

Vonino iMart QS

Vonino iMart QS utilizează sistemul de operare Windows 8.1 cu Bing și vine echipată cu un procesor quad core Intel Baytrail-T Z3735F, care rulează la o frecvență de până la 1,8 GHz și are o placă video integrată Intel HD Graphic.  iMart QS are două camere foto-video, cea principală fiind de 5 megapixeli, iar cea frontală are 2 megapixeli pentru apeluri video și selfie-uri. VONINO iMart QS dispune de 2GB memorie RAM și un spațiu intern de stocare de 32GB, dar oferă și un cititor de carduri microSD de până la 128GB, ideal pentru stocarea fotografiilor, clipurilor video și muzicii preferate.

Tableta Vonino iMart QS are un ecran de tip IPS capacitiv de 8 inchi, cu o rezoluție HD de 1280 x 800 pixeli. Produsul va fi disponibil în România de la prețul de 899 lei.

”Lansarea produsului este o dovadă a parteneriatul tot mai strâns între Vonino și Microsoft în susținerea și dezvoltarea platformei Windows, și totodată este un test pentru calitatea produselor. Pentru noi este un pas înainte în oferirea utilizatorilor cele mai bune unelte pentru satisfacerea nevoilor”, a declarat Dragoș Vasile, Director Executive Vonino România.

Vonino Argus QS

De asemenea, Vonino aduce pe piață tableta 3G Vonino Argus QS, care utilizează sistemul de operare Android 4.4 KitKat și are un procesor quad core  MediaTek MTK8382, care rulează la o frecvență de 1,3GHz. Vonino Argus QS beneficiază de un spațiu de stocare de 8 GB, însă produsul îi permite utilizatorului să utilizeze carduri microSD de până la 32 GB. Tableta dispune de un display capacitiv de 10 inchi cu o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, care oferă o calitate superioară a imaginii, o luminozitate sporită și culori bogate. Produsul va fi disponibil la prețul de 549 lei.