Intel anunță lansarea platformei Intel Friends & Trends

Scris de | 31 martie, 2015
Intel anunță lansarea platformei Intel Friends & Trends

Intel anunță lansarea platformei de comunicare Intel Friends & Trends în România. Obiectivul inițiativei este de a-i aduce împreună pe pasionații de tehnologie într-un “spațiu” comun, de a le oferi șansa să experimenteze produse și tehnologii care îi interesează și să își exprime opiniile despre acestea. În proiect sunt incluși jurnaliști, bloggeri și influenceri specializați în domeniul IT&C, care vor răspunde întrebărilor prietenilor tehnologiei și vor comunica cu aceștia, online și offline, pe tot parcursul anului 2015.

Intel Friends Trends_logo

“Prin lansarea Intel Friends & Trends, dăm tonul unui nou tip de comunicare cu pasionații techy din România. Mecanismul îi aduce aproape, fără să fie nevoie să provină din același oraș, pentru a defini ce este interesant și ce anManuela Ciugudean-Tomaume le creează emoție. Noi îi vom asculta și îi vom integra, împreună cu opiniile lor, în proiecte viitoare”, a spus Manuela Ciugudean-Toma, Marketing & PR Manager, Intel Central and Eastern Europe. “Avem foarte mulți prieteni în diferite comunități online, și este momentul să trecem la un alt nivel de comunicare cu ei. Majoritatea sunt tineri și cresc odată cu tehnologia. Ne propunem să îi cunoaștem, să aflăm cu adevărat pasiunile noilor generații și să creștem, la rândul nostru, odată cu ele”, a adăugat Manuela Ciugudean-Toma.

Componenta online din proiect este iQ România, revista digitală pe care Intel a lansat-o în România în urmă cu un an. iQ prezintă subiecte interesante din lumea tehnologiei, a științei și ingineriei, din România și din alte țări, majoritatea fără nicio legătură cu Intel. Popularitatea iQ este într-o creștere, iar prin adăugarea tab-ului Friends & Trends, va deveni o unealtă de informare și mai interactivă.

Pe canalul de YouTube Intel România puteți urmări clipul despre prima tendință discutată în cadrul Intel Friends & Trends: 2 in1, PC-ul actual.

Etichete: , ,