Samsung lansează Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Tab A este disponibilă în trei variante: Samsung Galaxy Tab A (Wi-Fi și LTE) și Samsung Galaxy Tab A cu S-Pen (Wi-Fi).

Scris de | 5 mai, 2015
Samsung lansează Galaxy Tab A

Subțire și extrem de ușoară, noua Galaxy Tab A dispune de un aspect modern, este echipată cu tehnologie performantă și are un preț accesibil, fiind astfel tableta ideală pentru orice utilizator.

Bronze_GalaxyTabA 8Tableta dispune de sistemul de operare Android 5.0 Lollipop și are un procesor quad core de 1,2 GHz, 1,5 GB sau 2GB RAM (în funcție de model), 16 GB memorie de stocare și un slot microSD pentru 128 GB în plus de spațiu. Ecranul este de 9,7 inchi, XGA TFT

White_Galaxy TabA 9.7

„Galaxy Tab A este o tabletă elegantă, ușoară, cu performanțe excelente, așa cum utilizatorii își doresc de la un dispozitiv al gamei Samsung Galaxy,” a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM în cadrul Samsung Electronics România. „Extrem de subțire, având doar 7,5 mm, Galaxy Tab A poate fi ținută confortabil în mână și este ușor de utilizat. Cu un nivel de contrast menit să optimizeze experiența de vizualizare a utilizatorilor și cu o cameră foto cu tehnologie avansată, noua Galaxy Tab A oferă un plus de stil și performanță la un preț avantajos.”

White_Galaxy TabA_9.7Experiență de vizualizare optimă și cameră foto avansată
Galaxy Tab A a fost dezvoltată ținând cont de obiceiurilor de folosire ale utilizatorilor, de aceea are un ecran cu raportul de aspect 4:3 care oferă cea mai bună experiență de vizualizare posibilă. Noul raport de aspect optimizează formatul paginilor web, al cărților electronice și al revistelor digitale pentru a oferi o experiență de vizualizare mai bine proporționată și mai naturală.
Cu o cameră foto principală de 5MP și una secundară de 2MP, Galaxy Tab A le permite utilizatorilor să suprindă momentele importante cu ușurință, la o calitate excepțională. Funcția Auto Focus le permite utilizatorilor să facă fotografii la cea mai bună calitate, iar modul One Shot le permite acestora să comute cu ușurință între modurile One Click și One Recording. În plus, funcția Continuous Shoot oferă posibilitatea de a face până la 20 de fotografii odată, printr-o singură apăsare a butonului.

Bronze_Galaxy TabA 8Interfață de utilizare îmbunătățită
Galaxy Tab A oferă o experiență de utilizare îmbunătățită, având preinstalat sistemul de operare Android Lollipop 5.0. Sistemul home screen a fost refăcut pentru a se încadra în ecranul 4:3, în timp ce utilizatorii pot transfera cu ușurință fișiere prin drag and drop. În plus, sistemul de afișare a notificărilor a fost modificat pentru a fi afișate până la cinci notificări simultan, iar tab-urile din partea superioară a ecranului au fost înlăturate pentru a face loc listei de contacte preferate .

Bronze_Galaxy TabA_9.7Funcția Kids Mode avansată
Kids Mode este disponibil pentru descărcare prin Galaxy Essentials sau Galaxy Apps și le permite părinților să gestioneze conținutul accesibil pe tabletă, prin stabilirea unei perioade de timp în care copiii pot folosi tableta și a aplicațiilor la care aceștia au acces. Părinții pot monitoriza utilizarea cu ajutorul rapoartelor generate automat. În același timp, copiii se pot bucura de o interfață dezvoltată pentru ei și pot utiliza funcții create special pentru cei mici, printre care Kids Music, Kids Drawing, Sticker Chart și secțiuni specifice „Friends” și „Play”. Mai mult, Multi-Kids Profile permite configurarea de profiluri personalizate pentru de până la șase copii pe aceeași tabletă
SideSync 3.0 permite navigarea cu ușurință și partajarea fișierelor între Galaxy Tab A și computerul personal. Printre funcții se numără și notificări ale apelurilor primite, ale mesajelor scrise și ale documentelor împărtășite.
Funcția Quick Connect le permite utilizatorilor să vizualizeze conținut video de pe Galaxy Tab A pe ecranul smart TV-ului Samsung, să facă live streaming de pe Smart TV pe Galaxy Tab A și să își afișeze informații precum starea vremii, ora și data pe Smart TV.

Aplicații Microsoft
Utilizatorii se pot bucura de mai multe aplicații și servicii Microsoft preinstalate pe noul Galaxy Tab A. Prin Microsoft Office, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft OneNote și Microsoft OneDrive utilizatorii pot accesa, edita și salva cu ușurință documente și fotografii. În plus, aplicația Skype le permite să rămână mereu conectați cu cei dragi.
Pentru utilizatorii în căutarea unui dispozitiv practic pe care să-l poată folosi și în timpul serviciului și în scop personal, Galaxy Tab A și al său S Pen sunt alegerea perfectă. S Pen-ul permite selectarea conținutului la fel de ușor ca un mouse, iar Smart Select le permite utilizatorilor să capteze imagini și să selecteze texte. Utilizatorii pot folosi S Pen-ul și pentru a-și actualiza calendarul S Planner, pentru o mai bună organizare.

Samsung Galaxy Tab A este disponibil în trei variante: Samsung Galaxy Tab A (Wi-Fi și LTE) și Samsung Galaxy Tab A cu S-Pen (Wi-Fi).

 

Etichete: , , , , , ,