Intel anunță noile procesoare Xeon

Cu până la 18 nuclee, cu 20% mai multe față de generația anterioară și cu până la 45MB memorie cache LLC (Last Level Cache), gama de procesoare oferă până la 70% mai multe sesiuni de analiză pe oră.

Scris de | 6 mai, 2015
Intel anunță noile procesoare Xeon

Intel Corporation a anunțat gama de procesoare Intel Xeon E7-8800/4800 v3, care oferă analiza rapidă a datelor în timp real, performanță crescută și fiabilitate pentru computing de tip mission-critical.

Intel® Xeon® E7 v3  (1)Analiza în timp real a datelor este o prioritate pentru companiile din aproape toate industriile, de la sănătate la retail și telecomunicații, printre altele. Nevoia de a extrage analize din volumele mari de date crește cererea pentru procesare in-memory și analiză Big Data. Având în vedere cererea pentru procesarea in-memory, compania de cercetare Gartner estimează că veniturile acestei piețe va depăși 9,5 miliarde de dolari până în 2018 și cel puțin 50% dintre marile companii vor adopta procesarea in-memory pentru a avea strategii digitale de business.

Intel® Xeon® E7 v3  (2)Gama de procesoare Intel Xeon E7 v3 ajută utilizatorii să analizeze datele într-un mod sigur pentru a lua mai repede decizii și eficientiza operațiunile, oferind în același timp avantaj competitiv companiilor.

Intel® Xeon® E7 v3  (3)

“În economia serviciilor digitale, succesul sau eșecul poate depinde de cât de repede companiile reacționează la analizele volumelor mari de date”, a declarat Diane Bryant, Vicepreședinte Senior și General Manager al Data Center Group, Intel. “Gama de procesoare Intel Xeon E7 v3 este motorul accelerării businessului prin analiza în timp real, permițându-le companiilor să răspundă mai repede la nevoile clienților prin produse și servicii personalizate, să genereze venituri și să îmbunătățească eficiența operațională”, mai spune Bryant.

Etichete: , , ,