HTC lansează Butterfly J, un smartphone din plastic cu caracteristici interesante

Scris de | 14 mai, 2015
HTC lansează Butterfly J, un smartphone din plastic cu caracteristici interesante

Cel mai nou smartphone sub brandul HTC a fost publicat pe site-ul producătorului din Japonia. Sub denumirea de HTC Butterfly J, este unul dintre cele mai interesante telefoane din portofoliul companiei,  reunind sub o carcasă de plastic caracteristici de la flagship-urile One M9 și M9+, dar aduce și o serie de inovații pentru taiwanezi.

Buttterfly J ar putea ateriza în alte piețe sub denumirea de Butterfly 3. Terminalul vine cu o construcție din plastic asemănătoare modelelor Desire Eye și Desire 826 și dispune de un ecran de 5.2 inchi cu rezoluție WQHD. În ce privește performanțele, HTC Butterfly J dispune de un procesor Snapdragon 810, similar cu nava amiral One M9 și are alături 3 GB de memorie RAM și 32 de GB spațiu de stocare intern și posibilitatea de a-l extinde cu ajutorul unui card microSD.

Dacă până acum nu ați fost impresionați, menționăm că surpriza vine dinspre cele două camere, acolo unde HTC a ales să plaseze o cameră frontală de 13 megapixeli și una principală de 20.2 megapixeli, care va fi ajutată la focalizare de o cameră adițională, similar cu ceea ce aproape nimeni nu a apreciat la One M9, dar care va fi poziționată sub camera principală. Â

Odată cu construcția unibody din plastic a venit și rezistența la apă și praf (certificate IP55 și IP57). Alte date tehnice includ o baterie de numai 2.700 mAh, Bluetooth 4.1, senzor IR, NFC și frecvențe capabile de viteze LTE (225 Mbps pentru descărcare și 25 Mbps upload).

Etichete: , , , , ,

Sursa: Engadget