Intel și Lenovo prezintă la Romanian Design Week laptopurile 2 în 1

Expoziția “Intel și Lenovo digitalizează istoria modei românești din ultimul secol” are intrarea gratuită.

Scris de | 20 mai, 2015
Intel și Lenovo prezintă la Romanian Design Week laptopurile 2 în 1

Intel şi Lenovo prezintă la ediția de anul acesta la Romanian Design Week, un proiect special, interactiv, care combină moda și tehnologia. Expoziția “Intel și Lenovo digitalizează istoria modei românești din ultimul secol” este realizată împreună cu 8 dintre cei mai apreciați bloggeri de stil și modă ai momentului, iar suportul tehnic este reprezentat de laptopurile 2 în 1, Lenovo YOGA Pro 3, cu procesor Intel Core M.Expoziția constă în proiecții ale celor mai importante momente din istoria modei românești din ultimii 100 de ani.Expozitia Intel si Lenovo_3Cei 8 bloggeri-curatori din proiect, Ana Morodan, Ovidiu Mureşanu, Alina GhergheIoana Liliana Gheorghe, Liana Popa, Denisa Luntraru, Ioana Voicu şi Claudiu Enescu, Gabriela Atanasov, au navigat prin amintirile, istoriile şi legendele ultimului secol, alegându-şi câte un moment istoric preferat, reprezentativ în cultura urbană autohtonă.Cei opt curatori din cadrul proiectuluiFie ca au ales să vorbească despre obiecte vestimentare care au făcut istorie, precum ia tradiţională, (vedeta defilării Yves Saint Laurent din 1981, ilustrată şi de către Henri Matisse în unul din tablurile sale celebre), fie ca au descris personaje proeminente din folclorul românesc (ex. Maria Tanase) sau că s-au referit la evenimente emblematice româneşti (ex. Festivalul de la Mamaia), cei 8 curatori au readus la viaţă momente istorice, relevante, esențiale, ale culturii autohtone. 

Fundalul acestor conversaţii personale, amintiri intime sau declaraţii aspirațional-stilistice, inspirate de trecut, a fost chiar simbolul tehnologiei de ultim moment, laptopul 2 în 1, Lenovo YOGA 3 Pro, cu tehnologie Intel. 

Caracterul interactiv al expoziției permite tuturor vizitatorilor acces rapid, tactil, la ecranul laptopului 2 în 1. Aceștia pot vizualiza și asculta individual, de câte ori doresc, orice testimonial îi interesează.Manuela Ciugudean Toma „Tehnologia devine nu doar funcțională, ci și stilată. Ne bucurăm să prezentăm noul laptop Lenovo YOGA 3 Pro, cu tehnologie Intel, într-un cadru autohton elegant și inovator, precum Romanian Design Week”, a spus Manuela Ciugudean Toma, Marketing & PR Manager, Central Eastern Europe.

 La rândul său, Aurel Nețin, Country General Manager Lenovo Romania, a declarat: ”Lenovo YOGA 3 PRO este un fashion statement, un laptop cu personalitate cu un design iconic, cu rotirea ecranului la 360 de grade. După o ședință foto lifestyle de la Paris de luna trecută, Romanian Design Week vine ca o completare în integrarea tehnologiei stilate în viața noastră de zi de cu zi.”Aurel Netin Lenovo YOGA 3 Pro este singurul laptop 2 în 1 cu 4 moduri de dispunere (laptop, tabletă, cort și stand) din lume. În funcție de nevoile de utilizare, poate fi laptop clasic sau tabletă. Oferte ale produsului se găsesc în retail (aici, aici, aici, aici, aici și aici).

Expozitia Intel si LenovoConferința de presă în care a fost prezentat proiectul „Intel și Lenovo digitalizează istoria modei românești din ultimul secol” a avut loc pe 20 mai, în prezența celor 8 bloggeri-curatori. Pentru publicul larg, expoziția este deschisă la Hanul Gabroveni, Str. Lipscani 86-88, până pe 24 mai a.c., între orele 10.00 – 22.00. Intrarea este gratuită.

 

Etichete: , , , ,