A5 Quad Plus, un nou smartphone semnat Allview

Allview A5 Quad Plus este disponibil în două variante de culoare: alb și negru.

⇣ Sari la articol
A5 Quad Plus, un nou smartphone semnat Allview

Cu un display de 4,5 inchi IPS OGS, A5 Quad Plus este cel mai accesibil smartphone Dual SIM din portofoliul Allview, cu conectivitate 4G pe ambele SIM-uri. Acesta rulează cel mai recent sistem de operare, Android 5.1, Lollipop și este disponibil în două variante de culoare: alb și negru.A5 Quad Plus„Datorita succesului de care s-a bucurat A5 Quad, un telefon vandut in peste 120.000 de unitati, lansam astazi A5 Quad Plus, un telefon la fel de accesibil care aduce in plus internet de mare viteza 4G si cel mai recent sistem de operare, Android™ 5.1, Lollipop. Smartphone-ul mentine design-ul tineresc si minimalist al gamei Young”,  a declarat Lucian Peticila, Director General Allview.       

Noul smartphone A5 Quad Plus are integrat un procesor Cortex A53 Quad Core si solutia grafica Mali T720, pentru un plus de performanta. Smartphone-ul are 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie Flash, ce poate fi extinsa adaugand un card microSD de pana la 32 GB.

Telefonul dispune de doua camere foto de 2 MP, respectiv 5 MP BSI (Back-illuminated sensor) cu Autofocus si un numar impresionant de functii: Gesture shot, Face beauty, Panorama, HDR sau Multi Angle.

Display-ul IPS de 4,5” ofera un unghi larg de vizualizare, de pana la 176°, redand culori naturale. Pentru o grosime redusa a display-ului, touchscreen-ul a fost construit cu ajutorul tehnologiei OGS.

A5 Quad Plus este disponibil pe baza de precomanda la pretul de 499 lei. Pentru mai multe detalii, accesati www.allview.ro.

Konika Minolta - Mobotix 7